Muntatge foto de Fidel Albiac i Rocío Carrasco amb cares serioses

Rocío Carrasco revela la petició que li ha fet Fidel Albiac a la seva nova etapa

Rocío Carrasco s'ha sincerat en una entrevista recent sobre el que li ha demanat el seu marit, Fidel Albiac

Rocío Carrasco es troba vivint tot un ressorgir mediàtic amb la seva participació en el reality reboster de Televisió Espanyola. La televisiva reconeixia que s'havia preparat molt per al concurs per tal d'arribar tan lluny com sigui possible.

Per poder polir les seves habilitats, Rocío ha estat primer als fogons de casa, per així millorar les seves tècniques. I sembla que Fidel Albiac ha estat el “degustador oficial”. Per això, en aquesta nova etapa que travessa Rocío, on està totalment centrada en el seu concurs, l'advocat ha exigit una cosa a Rocío. I és que Fidel li ha demanat que “deixi de fer pastissos” a casa.

Rocío Carrasco i la petició que li ha fet Fidel després de Bake off

Que Fidel Albiac és el gran suport de Rocío Carrasco no és una cosa que sorprendrà ningú, això és clar. L'advocat ha estat en els moments més complicats de la vida de la televisiva. Ara, totalment immersa entre farina, forns i xocolata, Rocío també ha comptat amb el suport de Fidel Albiac en aquesta nova aventura televisiva.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco, fitxatge estrella de 'Bake off' | RTVE

La filla de Pedro Carrasco revela en una entrevista per a la revista Pronto com ha sentit el suport del seu marit. El format ha arribat en un gran moment de la vida de Rocío Carrasco.

Ella mateixa ha reconegut que no podria haver afrontat aquesta aventura en una altra etapa de la seva vida: “Aquest programa, en una altra època de la meva vida, no ho hauria pogut fer”, confessava.

Això sí, el projecte no està sent gens fàcil, ja que ha hagut de practicar molt a casa per ser la millor rebostera. Fidel Albiac ha estat un mal col·lateral d'aquesta aventura televisiva.

Entre rialles, Rocío revelava a l'entrevista per a la revista Pronto quina havia estat la petició que li havia fet el seu marit. "Fidel em matarà perquè és el tastador oficial. Quan arribo a casa, em demana que deixi de fer pastissos, que com vegi un més, vomita", ha manifestat.

Rocío Carrasco, disposada a afrontar nous projectes

Però sembla que Bake off no és l'únic projecte en què estarà involucrada els pròxims mesos. Rocío continua ultimant els detalls per a la sèrie que porta forjant-se des de fa temps sobre la figura dels seus pares.

Muntatge de Rocío Carrasco amb el logo de Celebrity Bake Off a La 1
Rocío Carrasco compta amb diversos projectes per a aquest any | catalunyadiari.com

A més, el musical homenatge a la seva mare, protagonitzat per Anabel Dueñas, continua collint molts èxits. "Estem amb la sèrie sobre els meus pares, el teatre i, a més, tinc altres ofertes de feina", assenyalava. Sens dubte, Rocío té un 2024 ple de projectes i amb totes les il·lusions posades en ells.