Muntatge de fotos de María José Campanario somrient i Jesulín d'Ubrique

Jesulín de Ubrique parla clar sobre la malaltia de María José Campanario

Jesulín de Ubrique ha parlat per a la revista Hola! sobre com és la lluita de la seva dona contra la fibromiàlgia

Jesulín de Ubrique s'ha mostrat més obert que mai en els darrers temps a parlar sobre la seva vida privada davant dels mitjans de comunicació. Durant aquests darrers anys, el destre ha decidit sobreexposar-se. Aquesta setmana, Jesús ha concedit una entrevista per a la revista de capçalera, on s'ha pronunciat sobre el moment actual que travessa.

El destre ha parlat sobre l'arribada dels 50, com viu l'arribada a la família del petit Hugo o sobre la seva dona, María José Campanario. L'odontòloga fa anys que batalla contra la fibromiàlgia, i Jesús ha estat al seu costat en tot moment.

Jesulín de Ubrique parla sobre com lidia la seva dona amb la fibromiàlgia

No cal dir que María José Campanario és un pilar fonamental a la vida de Jesús Janeiro. Els més de 22 anys de relació ho corroboren. Durant anys, el matrimoni sempre va estar al centre de totes les mirades i crítiques, però el cert és que s'han sabut anteposar a tot això.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Jesús parla sobre la fibromiàlgia de la seva dona | Europa Press

La prensió mediàtica a què han estat sotmesos no ha estat gens fàcil de suportar, però han sabut sortir de tot. A més, el matrimoni ha hagut d'enfrontar-se a un dur revés: la fibromiàlgia de María José Campanario.

L'odontòloga va ser diagnosticada de fibromiàlgia fa anys. Una malaltia sense cura i que es pot convertir en un autèntic infern per al malalt. Tot i això, Jesulín de Ubrique ha demostrat estar més que a l'altura, i ha estat al seu costat en tot moment.

Ara, a la seva recent entrevista per a ¡Hola!, el destre s'ha sincerat sobre com viu la malaltia de la seva dona. "Sempre tinc al cap una cosa: a mi, quan em vaig casar, el capellà em va dir: “Jesús, en la salut i la malaltia i fins que la mort us separi", ha lliscat.

Ell ha estat un gran suport per a María José, igual que sap que ella hagués actuat de la mateixa manera. "No tinc cap mena de dubte que, si fos al contrari, la meva dona estaria al peu del canó. Quan et toca una malaltia a la família, cal suportar-la tan bé com es pugui", ha confessat a ¡Hola!.

Jesulín de Ubrique es desfà en paraules d'amor cap a la dona

A través de la revista anteriorment citada, el destre assegura, molt contundent, que el que ha fet la seva dona durant aquests anys "ha estat per treure's el barret". Jesús només té paraules d'amor i afecte envers ella.

Imatge de María José Campanario i Jesulín d'Ubrique en una estació
Per a Jesús, la seva dona és el seu gran suport | GTRES

Per Jesús també ha estat molt dolorós veure tot el que s'ha dit i publicat sobre la seva dona als mitjans i, sobretot, a certs programes de televisió. Tot i això, el destre reconeix que "el temps ha posat cadascú al seu lloc".