Muntatge amb Yolanda Ramos somrient i Rocío Carrasco i Fidel Albiac junts posant

El motiu pel qual Yolanda Ramos va estar al casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac

Yolanda Ramos i Rocío Carrasco han forjat una bonica i sòlida relació d'amistat

Més enllà de les vegades que han coincidit en programes de televisió, Yolanda Ramos i Rocío Carrasco tenen una gran relació d'amistat que va més enllà de la pantalla petita. Totes dues van coincidir el 2015 durant el programa Hable con ellas. Des d'aquell moment, les dues televisives van crear un lligam molt fort.

Tal va ser la relació d'amistat i afecte que van construir que Yolanda va ser convidada un any després al casament de la filla de 'La más grande' amb Fidel Albiac. Des de llavors, totes dues han continuat sent grans amigues i confidents, i actualment comparteixen concurs a Bake off.

Yolanda Ramos va estar al casament de Rocío Carrasco amb Fidel Albiac

"És una meravella sempre treballar amb elles. Són les meves grasses", així parlava Rocío Carrasco sobre el fet de retrobar-se amb Yolanda Ramos i Alba Carrillo. El programa Hable con ellas les va unir, i es van convertir en grans amigues.

Durant el temps que va durar el programa, Yolanda Ramos i Rocío van consolidar la seva relació, motiu pel qual temps després l'actriu va ser convidada al casament amb Fidel Albiac.

Yolanda Ramos dins un cotxe amb un vestit de tirants
Yolanda Ramos va anar al casament de Rocío Carrasco el 2016 | GTRES

La intèrpret de Paquita Salas també va protagonitzar un gran moment el 2021, quan va mantenir un contundent al·legat en defensa de Rocío Carrasco.

Després de la tornada mediàtica de Rocío Carrasco amb l'emissió de la seva docusèrie, Yolanda Ramos va voler mostrar suport a la seva amiga. L'actriu entrava en directe en un dels debats per compartir un emotiu al·legat a favor de Rocío.

"No vull presumir de ser la teva amiga, jo vull donar-te les gràcies pel que has fet i no seria la teva amiga si no t'ho digués. A mi no m'han maltractat físicament, però sí moralment", compartia la Yolanda molt emocionada.

Yolanda Ramos va recolzar Rocío Carrasco en el seu moment més important

L'actriu va mostrar el seu suport Rocío Carrasco i va valorar com va ser de valent per explicar el que havia viscut. "Jo no et vaig creure quan em vas explicar allò de la teva filla, vaig creure que eres una exagerada perquè és el que em van dir a mi, que era una exagerada. Vull dir amb això que a algunes no ens han enganxat, però no ens han deixat ser. I m'agradaria que ens deixessin ser", va deixar anar.

Captura de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' amb Rocío Carrasco amb un vestit blau i Yolanda Ramos en videotrucada des de casa
Yolanda Ramos va sortir en defensa de Rocío | Mediaset

A més, Yolanda va reconèixer que va arribar a sentir por per exposar-se i mostrar la seva defensa cap a Rocío.

"No he tingut mai problemes a dir el que penso i el que sento. De vegades em surt bé i d'altres malament, però generalment em surt bé. Després estava una mica cagada, sempre em passa igual, perquè les teves paraules repercuteixen", va confessar.