Primer pla de la periodista Susanna Griso

La invitació que ha rebut Susanna Griso en directe: 'No tinc gaire a dir'

Susanna Griso rep una sucosa invitació de part de Carlos Alsina en ple directe

Susanna Griso continua imparable cada dia amb Espejo Público. El programa aconsegueix ser líder cada dia a la franja d'emissió i està establert com un dels formats estrella d'Antena 3. Va ser just fa uns dies quan Susanna Griso assegurava que estava en un gran moment, tant en el pla personal com professional.

Durant l'emissió d'ahir, Susanna connectava amb Carlos Alsina per a la tertúlia política i va ser quan va rebre una invitació molt especial. El periodista, des del seu espai a Onda Cero, no va dubtar a convidar-la a Más de uno. Tot i això, la presentadora de televisió es va mostrar una mica reticent a assistir al format.

Susanna Griso rep una invitació de Carlos Alsina

Com cada dimarts, a mig matí, des del programa Espejo Público connecten amb la tertúlia política de Carlos Alsina. El periodista manté una gran relació d'amistat i de treball amb Susanna Griso, una mica més que palpable per a l'espectador.

Ahir, abans de ficar-se de ple a les últimes novetats sobre la llei d'amnistia, Susanna Griso va rebre una proposta per part d'Alsina perquè el visités al programa.

Captura d''Espejo Público' amb Carlos Alsina parlant des de la ràdio i Susanna Grisoo rient a plató el 30 de gener de 2024
Alsina convida Susanna Griso al seu programa a Onda Cero | Atresmedia

"T'has de venir tu també un dia. Tu estàs convidada a aquest programa, a l'hora que vulguis, a la secció que vulguis, a parlar del que vulguis. Pots venir a la secció d'actualitat, de cuina..." , li deia Alsina.

Aleshores, Susanna Griso responia a la invitació, concretament a acudir a la secció de cuina. A jutjar per les seves paraules, la presentadora d'Espejo público no es veu parlant sobre aquest tema: "Aquí no sé si tinc gaire a dir. T'ho agraeixo", confessava. Els dos periodistes desprenien complicitat en aquell moment de connexió entre un programa i un altre.

Susanna Griso, en un gran moment de la seva vida

La veritat és que Susanna Griso es troba en una gran etapa de la seva vida, tant en l'àmbit personal com professional. Pel que fa al seu treball, la presentadora compta amb el suport i el suport del públic.

Imatge de Susanna Griso somrient
Susanna Griso viu el millor moment | Europa Press

Tot i que reconeix que no és fàcil mantenir-se, i que la seva carrera és una cursa de fons, està molt feliç pel punt a què ha arribat. "Arriben molts i moltes, però mantenir-se és el que fa això més difícil", assegurava recentment.

Ella mateixa confessava davant els mitjans, a la gala de 'Les top 100 dones líders', que es trobava ara mateix en un moment "molt dolç" de la seva vida. I no n'hi ha per menys.