Muntatge amb Ana María Aldón somrient, Eladio amb camisa al carrer i el logo de 'GH DÚO'

Ana María Aldón, contundent: canvia d'opinió respecte al seu xicot Eladio a 'GH Dúo'

Ana María Aldón se sent sobrepassada a la casa de Guadalix per alguns comentaris poc encertats dels seus companys

Ana María Aldón acapara totes les mirades en aquesta edició de GH Dúo. La dissenyadora de moda experimenta tota una muntanya russa d'emocions a Guadalix. I és que no arriba a congeniar del tot amb alguns dels seus companys.

En les últimes hores, Ana María Aldón ha decidit no participar amb els seus companys a la festa de la casa, molesta per diversos comentaris. Això fins i tot feia que Aldón, de manera molt contundent, canviés d'opinió respecte al seu xicot Eladio.

La dissenyadora manifestava que no volia que Eladio vingui a donar-li suport, ni tampoc volia veure'l. Una postura molt sorprenent, fruit de la frustració que està sentint al concurs.

Ana María Aldón, al límit a la casa de GH Dúo

Per a Ana María Aldón, l'experiència de GH Dúo se li està complicant. No és la primera vegada que se sent atacada i humiliada pels comentaris i les bromes dels seus companys.

Marc Florensa i Ana María Aldón discutint asseguts al sofà de 'GH Dúo'
Ana María Aldón no passa pel seu millor moment a la casa de 'GH Dúo' | Mediaset

La col·laboradora sent que hi ha un assetjament i una clara intenció d'ensorrar-la que no s'atura, i tampoc no es pot expressar per por que la titllin d'actuar com una "víctima". "Estic cansada i jo no he fet res. Estic cada dia empassant i escoltant el meu nom per aquí i per allà", confessava.

Aldón se sent coartada a la casa de Guadalix, i no sap com posar fi a aquesta situació. "No sé ni com estic aguantant perquè no puc ni plorar perquè em diuen dramàtica, i no em deixen ni cantar que m'he d'amagar per poder-ho fer", ha manifestat.

Ana María Aldón no vol veure Eladio

Ana María Aldón, en uns dels seus darrers aldarulls amb els seus companys, recordava el seu xicot, Eladio. Tot i que les seves paraules no han estat les que molts espectadors esperaven. La famosa, en lloc d'acordar-se'n per bé, canviava de manera contundent de postura.

Ana María Aldón i Eladio, asseguts junts, amb rostre neutre en directe a 'GH Dúo' 2024
Ana María Aldón no vol veure Eladio | Mediaset

Tot i manifestar que segueix molt enamorada de la seva parella, Aldón assegurava que prefereix no tenir una trobada amb ell. "No vull res, no vull veure Eladio, ni que vingui a veure'm ni fer res. Deixeu-me en pau".

Aquest canvi de postura ha estat motivat per les tensions que hi ha ara mateix a casa, i per la mala relació que manté amb gran part dels companys. Això no col·loca en una bona situació Ana María Aldón per a les nominacions d'aquesta nit. Tot apunta que serà l'objectiu dels seus companys a la gala d'avui dijous.