Muntatge amb Laura Escanes seria amb un monyo, Álvaro de Luna seriós amb una jaqueta motera, un cor rosa i un interrogant blanc

Laura Escanes revela si té nova parella després d'oblidar completament Álvaro de Luna

Laura Escanes ha volgut pronunciar-se a les seves xarxes socials sobre el moment que travessa ara mateix

Les últimes setmanes, Laura Escanes ha estat en boca de tots. Especialment després de l'última cançó que publicava el seu ex, Álvaro de Luna, amb incendiaris dards cap a la relació que van tenir.

Des del mes d'octubre passat que van acabar la seva relació, la Laura ha estat relacionada amb noves parelles, entre ells amb Juan Betancourt i Ramón Casanova. Però són certs els rumors?

La Laura ha decidit pronunciar-se a les seves xarxes socials per dissipar els dubtes sobre si té nou xicot o no. La influencer ha estat contundent en les seves stories i ha llançat una mica de llum a l'assumpte.

Laura Escanes trenca el silenci i aclareix si té una nova il·lusió

Si alguna cosa ha caracteritzat sempre Laura Escanes, és que la jove no té cap inconvenient a exposar-se a les seves xarxes socials. Pel que fa a la seva vida sentimental, la influencer sempre ha estat molt transparent. Aquests últims mesos, els rumors que podria haver recuperat la il·lusió per l'amor han sonat amb molta força.

Laura Escanes a la primera promo de La Travessa, el seu nou programa de TV3
Laura Escanes ha estat relacionada amb noves parelles darrerament | 3Cat

D'una banda, el model Juan Betancourt, ex de Rocío Crusset, ha estat relacionat amb ella. Tots dos mantenen una gran relació d'amistat. A través de les xarxes socials, tots dos han publicat diversos moments junts, deixant constància de la seva gran complicitat, i molts han pensat que era el seu nou xicot.

Però això no queda només aquí. Alhora, Ramón Casanova, un jove instructor de surf de 35 anys, també s'ha vist relacionat amb Laura Escanes. Davant tota aquesta voràgine de rumors i especulacions, Laura Escanes ha trencat el silenci en una ronda de preguntes al compte d'Instagram.

L'ex de Risto Mejide ha decidit llançar una mica de llum i pronunciar-se sobre l'estat en què es troba el cor.

Storie de Laura Escanes a Instagram amb un filtre amb els ulls grans explicant com està el seu cor el 31 de gener de 2024
La Laura aclareix els rumors d'una possible il·lusió | Instagram, @lauraescanes

"Depèn de a qui li preguntis. Segons la premsa, ahir tenia una nova il·lusió, avui una altra, i estic esperant la següent. Si em preguntes a mi, tranquil·la i prioritzant-me com mai", confessava.

La Laura és coneixedora de tot allò que s'està dient i especulat sobre el seu cor, però ha aclarit que no hi ha nou xicot.

Laura Escanes, en un gran moment personal

Sembla que enamorar-se de nou no és una prioritat per a Laura Escanes, almenys en aquest moment actual. Això sí, la influencer ha reconegut que se sent "molt afortunada i feliç amb tot el que estic fent".

La Laura se sent en un moment de canvis i, sobretot, de provar coses noves, i per això no pensa quedar-se quieta. "No sé què passarà en 5 anys, però m'agrada arriscar-me. Sempre. I en tot", ha lliscat a les seves stories d'Instagram.