Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços

Bertín Osborne pren una dràstica decisió després de les novetats de Gabriela Guillén

Bertín Osborne ha reaparegut en un concert i ha anunciat quin serà el següent pas que pensa prendre després de conèixer certa informació

Tot i que Bertín Osborne manté una actitud distant amb els mitjans de comunicació des de l'estiu passat, el cantant segueix acaparant mirades. Després de l'última entrevista de Gabriela Guillén al programa ¡De Viernes!, la polèmica tornava a servir-se.

Diumenge passat, el presentador reapareixia en el seu últim concert a Alacant amb la gira 40 años son pocos. Es tracta de l'últim dels seus concerts dins d'aquest tour i amb què va repassar alguns dels seus temes més emblemàtics. Durant les gairebé dues hores que va durar el concert, el cantant també es va sincerar sobre la dràstica decisió que pensa prendre a partir d'ara.

I és que, tenint en compte les seves paraules, tot apunta que el cantant pensa desvincular-se completament de la televisió i dels mitjans. Una decisió que vindria motivada després dels últims passos que ha fet Gabriela Guillén a la televisió. Tot i que ella reconeixia que no estava interessada a participar en el show mediàtic, els seus actes no diuen el mateix.

Bertín Osborne podria apartar la televisió de la seva vida

Els darrers mesos no han estat gens fàcils per a Bertín Osborne, especialment en el pla personal.

L'artista ha batallat contra la Covid recentment, arribant a passar-ho molt malament. "No tinc record d'haver estat tan malalt, d'haver-me sentit tan malament, per jo estar ficat al llit 7 o 8 dies. Tenia un cansament horrorós", confessava en el seu concert a Alacant.

Bertín Osborne amb una camisa negra i blanca amb un micròfon
Bertín Osborne revela la seva intenció en el seu darrer concert | Europa Press

El cantant reconeixia que no estava segur de si es podria tornar a enfrontar a un escenari. "M'han donat tota la quantitat de porqueries que se'n pot prendre un per no tossir, estic que no vull ni riure perquè si ric, tosso", confessava.

Bertín va tenir un moment de confessió amb el seu públic en aquest darrer concert de la gira. L'intèrpret de Noches de San Juan va revelar la intenció que té de deixar de banda la televisió.

La seva gran passió és la música, i pensa enfocar-se a això d'ara endavant. "Segurament continuaré fent música i cantant perquè és el que em diverteix més", començava assegurant. "La resta igual em trec del mig perquè estic fins als ous, però en pla bé", revelava el cantant.

A més a més, entre rialles, Bertín reconeixia que "trobo a faltar els meus cavalls".

Bertín Osborne s'emociona al seu darrer concert

Per a Bertín, el concert d'ahir va ser molt especial i les emocions van ser més que palpables.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
Bertín Osborne no va poder contenir l'emoció | Europa Press

Després de la mala temporada que ha travessat darrerament, poder retrobar-se amb el seu públic ha estat una cosa vital. "Per mi és molt bonic tornar perquè de veritat, de veritat que us he de dir que ho he passat molt malament. Tornar aquí i començar una altra vegada, ha estat molt, molt especial, molt especial", confessava.