Imatge d'Alba Paul i Dulceida

Dulceida i Alba Paul ho tenen tot preparat: comencen el procés per a ser mares

Dulceida i Alba ja han fet el gran pas i han iniciat el procés per a convertir-se en mares, en confirmar la solidesa de la seva relació

La relació de Dulceida i Alba Paul ha tingut etapes de tota mena. Després de deixar-ho durant un temps, les influencers van reprendre la seva història d'amor i van tornar amb més força que mai. L'amor ha triomfat de ple i actualment les dues viuen un gran moment.

Segons ha revelat Socialité, Dulceida i Alba Paul ja ho tenen tot preparat i haurien començat el procés per convertir-se en mares. Aquest mateix programa assegurava que havien vist Dulceida entrant en una coneguda i prestigiosa clínica de fertilitat.

Dulceida i Alba Paul inicien el procés per a ser mares

La història d'amor entre Dulceida i Alba Paul és gairebé de pel·lícula. Per a la parella no va ser gens fàcil assumir tot el que suposa ser una de les parelles d'influencers més conegudes a les xarxes. De fet, tot això va arribar a afectar el seu romanç.

Si bé es van separar durant un any i mig, quan Dulceida fins i tot va començar una relació amb Ana Legazpi, finalment les dues van tornar. "Va ser terrible, em vaig sentir enfonsada. Però sempre vaig pensar que tornaríem i, ara, és com si haguéssim començat una altra vegada", va explicar Dulceida sobre la ruptura.

Va ser l'abril de l'any passat quan van anunciar que l'amor havia tornat i que havien decidit tornar a apostar per la seva relació. La parella està disposada a fer el gran pas: la maternitat. Aquesta notícia no agafa per sorpresa ningú, ja que la influencer ja havia manifestat les seves intencions de ser mare.

En una entrevista a  20Minutos, Dulceida es va pronunciar sobre aquest tema, deixant clares les seves intencions: "Jo sempre ho he dit. Als 28 o 29 em va entrar el desig de ser mare, el que passa és que és cosa de dos. Jo ara segueixo tenint moltíssimes ganes, això no se'n va", va insistir.

Dulceida i Alba Paul, molt hermètiques amb el tema

Com és habitual, les dues han estat molt reservades amb aquest tema i no s'han pronunciat encara, malgrat que la notícia ja ha començat a córrer com la pólvora.

Captura d''El Hormiguero' amb Pablo Motos presentant i Dulceida i Alba Paul com a convidades
La parella prefereix anar amb peus de plom amb un tema tan delicat | Atresmedia

En una de les seves darreres intervencions, concretament al programa de Jesús Calleja, Dulceida va donar algunes pistes sobre com pensaven afrontar el procés de gestació. "No sabem quina de les dues es quedarà embarassada, però el que volem és que una gesti i l'altra doni l'òvul. Així totes dues hi estem involucrades", va confessar.