Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Terelu Campos amb Rocio Carrasco amb una imatge de fons de les crema

Terelu Campos confirma els rumors sobre l'empresa de cremes de Rocío Carrasco

La presentadora exposa els motius que li van impedir acudir a la presentació de l'empresa de cosmètica de Rocío Carrasco

Fa pocs dies es va presentar Rć·skincare, la nova empresa de cosmètics de Rocío Carrasco. El dia de la presentació va ser un dels moments més importants de la seva vida i, a més, coincidia amb la data del seu 47è aniversari.

Aquest esdeveniment va comptar amb la presència del seu marit Fidel Albiac i de diverses de les seves amigues com Alba Carrillo, Sofia Suescun, Carla Flila o Nagore Robles. Tot i això, a qui no vam poder veure va ser a Carmen Borrego i a Terelu Campos. Unes absències que van cridar especialment l'atenció atesa la gran amistat que mantenen.

El motiu pel qual Terelu Campos no va acudir a la presentació de la nova empresa de Rocío Carrasco

La presentadora va acudir recentment al programa D Corazón, de TVE, i va trencar el seu silenci. Terelu Campos va aprofitar l'ocasió per explicar quin va ser el motiu pel qual no va poder anar a l'acte per donar suport a la seva amiga.

Captura de Terelu Campos com a col·laboradora de Matiners a La 1
Terelu Campos no va acudir a la presentació de la nova empresa de Rocío Carrasco | RTVE

La raó és que tenia un viatge programat per a aquella mateixa data. “Marxava a Màlaga aquell dia, per això no hi vaig ser, si no hagués estat”, explicava Terelu.

Si no hagués estat per aquest compromís que ja tenia, la presentadora va assegurar que hauria estat present a l'acte del restaurant Arzábal de Madrid. I és que ella volia recolzar Rociíto en un dia tan especial per a ella.

L'absència de Carmen Borrego encara no té explicació

Tot i això, la no presència de Terelu Campos no va ser l'única que va cridar l'atenció. La seva germana, Carmen Borrego, tampoc hi va ser present i, de moment, se'n desconeixen els motius.

Captura de Carmen Borrego tocant-se l'orella al plató de Supervivientes
L'absència de Carmen Borrego, de moment, no té explicació | Mediaset

De fet, Rocío Carrasco es va pronunciar sobre això durant l'esdeveniment i no semblava gaire contenta amb aquesta absència.

“No m'hi poso i molt menys públicament. El que hagi de parlar ho faré amb ella i no crec que m'hagi de pronunciar. L'única cosa, que ella ja sap que soc aquí per a allò que bonament necessiti. Amb això, em val”, pronunciava rotundament l'empresària.

Terelu, desolada en passar el primer Dia de la Mare sense María Teresa Campos

Durant el transcurs del programa de Televisió Espanyola, s'ha pogut veure com Terelu Campos es trencava en directe en recordar la seva mare, María Teresa Campos. I és que aquest passat Dia de la Mare va ser el primer que vivia la col·laboradora sense la seva progenitora.

Captura de 'Mañaneros' amb Terelu Campos emocionada
Terelu Campos, desolada en passar el primer Dia de la Mare sense María Teresa Campos | RTVE

Per alleujar el dolor, Terelu va explicar que ha preferit mantenir-se ocupada durant aquest temps amb la seva feina, amb l'objectiu de pensar el més mínim en aquesta situació.

Enmig d'aquest dia dur, tot sembla aclarit amb l'absència de Terelu Campos. Tot i això, veurem en els pròxims dies si Carmen Borrego aclara amb Rocío Carrasco els motius de la seva inesperada absència.