Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Daniel Sancho seriós amb samarreta negra, Edwin Arrieta seriós amb un pol blau i un mall de jutge

Una revista aireja el secret de Daniel Sancho i Edwin Arrieta: ‘No podia controlar-me’

Es revelen les declaracions de Daniel Sancho durant el judici pel presumpte assassinat premeditat d'Edwin Arrieta

El mediàtic judici contra Daniel Sancho pel presumpte assassinat premeditat d'Edwin Arrieta continua donant molt de què parlar. Com ja sabem, l'espanyol haurà d'esperar a la presó la resolució final per part del jutjat. Aquesta està prevista per al 29 d'agost, però recentment ha sortit una nova informació sobre el cas que en sorprendrà més d'un.

La revista Pronto ha tret a la llum algunes de les declaracions que l'acusat ha fet durant el judici. Unes paraules que han causat molt furor als mitjans a causa de l'impactant contingut que revelen.

Les declaracions de Daniel Sancho durant el judici

Daniel Sancho no se sent culpable pel que ha passat, però sí que va admetre que “sentia molt que les coses haguessin estat així”. La revista confirma que l'acusat ha reconegut tres vegades que va posar fi a la vida d'Edwin Arrieta després d'una forta discussió. En la qual, posteriorment, li va colpejar el cap contra el lavabo.

Muntatge de Daniel Sancho seriós sense samarreta i Edwin Arrieta somrient amb un pol blanc
Daniel Sancho va posar fi a la vida d'Edwin Arrieta | catalunyadiari.com, Redes sociales, Europa Press

El 16 d'agost del 2023, el cuiner va reconèixer enfadar-se en un moment en què estava esquarterant el cadàver de la víctima. “El ganivet amb què vaig tallar el cadàver no estava prou esmolat. Em vaig enfadar i li vaig clavar a la cara”, va admetre a la policia.

Aquestes paraules han commocionat l'audiència, sobretot, per la naturalitat amb què explica un acte de tal calibre. Però això no va ser tot, ja que Daniel Sancho va continuar entrant en detalls.

Aquesta vegada, va explicar com va realitzar tot el procés, arribant a especificar en quants trossos va tallar el cos d'Edwin Arrieta. “No recordo quants trossos, potser 17 o 20 empaquetats en unes 8 o 9 bosses, però no recordo quina part contenia cadascuna”, va confessar.

Sense ànim de cessar en els detalls, Sancho va explicar què estava sentint en aquell mateix instant: “En aquell moment no em podia controlar. Tenia por, confusió, moltes emocions. No em podia controlar”.

Imatge de fons de Daniel Sancho amb una altra imatge en primer pla de l'Edwin Arrieta
Les paraules de Daniel Sancho al judici van impactar molta gent | Youtube: Puro Disfrute, Instagram: Dr. Edwin Arrieta Arteaga

Unes esgarrifants declaracions que han estat revelades per la revista i que, sens dubte, no deixaran indiferent ningú. I és que cal destacar la fredor i la naturalitat amb què descriu alguns dels actes que admet haver comès.

Encara queden dies pel 29 d'agost, dia en què es revelarà la resolució final del cas. Mentrestant, ja van sortint informacions de tot el procés que no fan més que crear més enrenou. És clar que encara falta molt per a la data, per la qual cosa estarem atents per si es desvetllen més novetats sobre el cas.