Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Omar Sanchez sense samarreta amb la retallada de la seva exparella Anabel Pantoja

Omar Sánchez, exmarit d'Anabel Pantoja, reapareix per culpa d'una mala notícia

L'exconcursant de ‘Supervivientes’ ha publicat diversos missatges que posen en dubte la seva relació amb la Marina Ruiz

Omar Sánchez torna a estar al focus de la polèmica. L'exmarit d'Anabel Pantoja ha alimentat els rumors de possible ruptura amb Marina Ruiz arran de la seva darrera publicació.

I és que, darrerament, es parlava sobre un possible distanciament entre la parella. Hi havia molt poca informació sobre ells i les sospites van començar arran de la disminució de contingut que la parella pujava de manera conjunta a xarxes socials.

Una altra de les claus és que Marina Ruiz passava més temps de l'habitual a la península. Mentre que Omar Sánchez es quedava a la casa que comparteixen a Gran Canària.

Omar Sánchez reapareix i llança diversos missatges que posen en dubte la seva relació amb Marina Ruiz

Per la seva banda, Omar Sánchez ha publicat una frase a les seves històries d'Instagram. Unes paraules que sembren més els dubtes sobre la seva relació: “No és mai un fracàs, sempre és una lliçó”.

Omar Sanchez publica un story a instagram amb un missatge reflexivoic
Omar Sánchez posa en dubte la seva relació amb Marina Ruiz amb la seva darrera publicació | omar_sancheze33

Per si no n'hi hagués prou, unes hores després va penjar una publicació en què deia: “De vegades, la vida separa les persones perquè s'adonin del que signifiquen l'una per a l'altra”.

Una sèrie de missatges que no confirmen la ruptura, però que deixen cada cop més clar la dura crisi que estaria travessant la parella.

Marina Ruiz respon amb diversos missatges

Davant de tanta especulació, Marina Ruiz va expressar la seva frustració en ser etiquetada com la culpable de tot això per absentar-se de la casa que comparteixen. Tot i això, ha volgut confirmar que continuen junts, però ha volgut recalcar que ella no és la “dolenta” de la relació.

L'extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa ha compartit una publicació amb un missatge clar sobre el tema. “Serà aquell moment en què pares, analitzes, reinicies i comences de zero. Aquesta setmana sentiràs com si comencés una nova etapa de la teva vida del tot. Per fi, surts d'aquesta ratxa fosca per donar la benvinguda a la llum i a la bona vibra. Aquesta Lluna Nova et donarà una lliçó i és la de triar-te a tu mateix davant dels altres”.

Després de totes aquestes publicacions a les xarxes socials, els seus seguidors s'han volgut bolcar amb ells, enviant-los missatges de suport a través dels comentaris dels posts publicats.

Primer pla d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el Paraíso'
L'exconcursant de 'Supervivientes' posa en dubte la relació amb Marina Ruiz | Mediaset

“Quan t'estimen es nota, quan no, es nota més. Ànim” i “segur que han trencat, però no passa res, ja us arribaran els correctes, el destí és així, ànim” són alguns dels comentaris que els hi han deixat els seus seguidors.

Després de tant de moviment en xarxes socials sembla que continuarem amb la incertesa sobre què passarà amb la relació d'Omar Sánchez i Marina Ruiz.

És clar que, tot i que han confirmat que continuen junts, estan passant un moment complicat. Mentrestant, continuarem atents als pròxims moviments que faci la parella.