Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Hernández amb rostre seriós i, al costat, una imatge de María Patiño també seria amb el logotip de 'Ni que fuéramos Sálvame'

María Patiño posa una mica de llum a la misteriosa desaparició de Kiko Hernández

María Patiño ha declarat que creu que Kiko Hernández estarà a ‘Ni que fuéramos Sálvame’ d'una manera o altra

Cada vegada queda menys per a l'estrena de Ni que fuéramos Sálvame. El nou format que presentarà MaríaPatiño i que comptarà amb gran part de l'elenc de col·laboradors de Sálvame.

Amb el transcurs dels dies l'expectació és cada vegada més gran entre els seus seguidors. BelénEsteban ha confirmat en un esdeveniment que el dia 15 de maig s'estrena el programa a la plataforma de streaming Quickie.

María Patiño parla de l'absència de Kiko Hernández a Ni que fuéramos Sálvame

Una cosa que ha cridat curiosament l'atenció és que Kiko Hernández, finalment, no estarà dins del projecte. Una informació que no ha arribat als mitjans d'una manera molt clara i que ha provocat molts dubtes. Sobre això s'ha pronunciat María Patiño a EuropaPress: “Kiko podrà aparèixer, per la seva manera de ser”.

Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, de fons, el logotip del canal Quickie
Maria Patiño confirma que Kiko Hernández no estarà al nou programa | Mediaset, Redes sociales, catalunyadiari.com

És curiós que va ser preguntada directament sobre el tema, però la resposta que va donar no és gens concisa, de fet, l'ha deixat molt enlaire. Tot seguit, va fer una declaració sobre que són els fans del programa els que marquen qui segueix i qui no. “És el públic el que ha de decidir si seguirem o no, perquè el públic no va decidir que no estiguéssim i al final tots treballem per a la gent”, va afirmar.

El que està clar és que amb la seva resposta ha confirmat tots els rumors. Kiko Hernández no s'incorporarà amb la resta dels seus excompanys al nou programa.

Tot i això, deixa entreveure que podria tenir una petita aparició en moments puntuals. Per tant, podria estar en el transcurs del programa a través d'algun vídeo o alguna connexió en directe. No se sap de qui deu haver estat la decisió, però sembla que la presentadora vol comptar amb ell d'una manera o una altra.

Muntatge de María Patiño amb els ulls ben oberts i assenyalant amb una mà una retallada de Kiko Hernández en un photocall somrient al costat d'un emoji de dos ulls
María Patiño creu que Kiko Hernández podria aparèixer en el format | Europa Press, Telecinco, catalunyadiari.com

Aquesta decisió crida especialment l'atenció per la persona de qui estem parlant. Amb el pas dels anys hem pogut veure que Kiko Hernández sempre ha estat un fidel defensor de Sálvame. De fet, té grans amistats entre el repertori de col·laboradors i té una gran relació amb els directors.

Durant molts anys ha estat un dels pilars fonamentals del programa original i costa de creure que no estigui en aquest nou projecte. La notícia ha generat un gran enrenou per a tots els seguidors afins al programa, que no entenen què ha pogut passar que expliqui la seva absència.

María Patiño i Belén Esteban parlen de Ni que fuéramos Sálvame

L'estrena del programa és cada cop més a prop. Tant que María Patiño i Belén Esteban no han pogut amagar la seva tremenda il·lusió per començar com més aviat millor.

Prometen que serà una experiència que no deixarà indiferent ningú. “Hi haurà gent nova. Hi haurà moltes sorpreses, hi haurà bombes”, explicava Belén a Europa Press.

Primer pla de Belén Esteban i María Patiño posant somrients en un photocall
Belén Esteban i María Patiño expliquen com serà el nou programa | Europa Press

I és que han promès notícies exclusives de coses que han passat durant tot aquest temps i que ningú no ha revelat mai.

De moment, haurem d'esperar per conèixer més detalls sobre la desaparició de Kiko Hernández de Ni que fuéramos Sálvame. Veurem si amb l'estrena del programa surten a la llum més dades sobre el tema.