Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Letizia i Felipe, mirant de re-ull una foto retallada d'ells mateixos amb un cor trencat i un interrogant

Les vistoses fotos de la reina Letícia amb el rei Felip que generen nous dubtes

Es torna a posar en dubte el matrimoni de la reina Letícia i el rei Felip després de la seva actitud en l'últim acte

Recentment, Felip i Letícia han presidit l'esdeveniment commemoratiu del bicentenari de la Policia Nacional al Palau Reial. Un moment en què s'han captat diverses instantànies que han donat molt de què parlar sobre la seva situació matrimonial.

De les últimes fotografies, es pot deduir alguna cosa arran de les cares de Felip i de Letícia. Una nova prova que torna a generar dubtes al voltant de l'estat del seu matrimoni. I és que aquest tipus de comportaments els hem pogut observar en algunes ocasions i en diversos actes.

Felip i Letícia generen nous dubtes

Des de fa temps, es parla sobre una possible crisi que pot estar travessant el matrimoni. De fet, s'ha arribat a especular sobre la possibilitat d'un possible divorci.

Tot això va sorgir arran del que va dir Jaime del Burgo, exmarit de Telma Ortiz, germana de Letícia. Aquesta persona va assegurar haver sigut l'amant de Letícia i, des d'aleshores, s'ha especulat molt sobre el tema. I en aquest darrer esdeveniment oficial hem pogut contemplar certs gestos que fan la sensació que la parella no està del tot bé.

Plànol mitjà de Letizia Ortiz asseguda en una cadira en un acte oficial mirant als ulls Felip de Borbó que està dret
Felip i Letícia aviven els rumors de crisi | GTRES

En diverses d'aquestes il·lustracions veiem que quan estan junts, tenen una cara força seriosa. De fet, és que no se'ls ha vist somriure en cap moment de la commemoració.

Hi ha hagut una ocasió en què han mantingut una conversa, i s'ha vist que Felip li deia alguna cosa a Letícia. Però per la cara d'ella sembla que no li ha agradat gaire el que li ha dit.

No sabem si el rei li va demanar que s'aixequés, encara que només fos un moment, ja que en una de les fotografies la reina està dreta al costat del rei. Cal destacar que tots dos han mantingut una cara seriosa durant el transcurs de l'acte, malgrat que estaven al costat de l'altre.

El curiós calçat amb què la reina Letícia s'ha presentat a l'acte oficial

De les fotografies en podem destacar alguns detalls de la vestimenta que llueix la reina Letícia. Sobretot, per les vambes que porta, cosa que no encaixa amb el protocol d'un acte oficial, però té una explicació.

Letizia surt posant en sabatilles blanques amb Isabel Díaz Ayuso en un esdeveniment
La reina Letícia va acudir a un acte oficial en vambes | Europapress

Com bé se sap, la reina Letícia té un problema als peus, un neuroma de Morton. Es tracta d'un pinçament del nervi de l'os metatarsià que provoca dolor i inflamació quan està dreta sense moure's durant un temps prolongat.

Un problema que ha arrossegat des de fa força temps. Aquesta malaltia l'obliga a estar asseguda moltes vegades i, malgrat que no és la millor imatge, ja ens hem acostumat a veure-la així.

De fet, és una lesió que li ha anat empitjorant, tant que ha arribat al punt que ja no es pot posar talons. Per això la veiem en aquestes fotos amb unes còmodes esportives de color blanc.