Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Nacho Palau, Lola Medina i Ignacio de Borbó, tots tres amb rostre seriós

L'entorn de Nacho Palau trenca el silenci després de la mort de Lola Medina

Nacho Palau ha rebut un bonic missatge de suport i afecte després de la recent mort de la seva mare

Nacho Palau comunicava fa uns dies la mort de la seva mare després d'una dura lluita contra el càncer. L'escultor va decidir compartir la notícia per desfogar-se i sentir el suport de la gent que li ha fet costat en totes les etapes de la seva vida.

La mort de Lola Medina és una notícia trista que no ha deixat ningú indiferent. “Descansa en pau i gràcies per haver estat la millor mare del món, no puc estar més orgullós i agraït”, escrivia Nacho Palau.

Nacho Palau rep un suport inesperat

Recentment, Ignacio de Borbón, un dels seus excompanys a Supervivientes, ha parlat amb Europa Press. I el jove va voler aprofitar l'ocasió per enviar tot el suport i solidaritat a l'escultor. “Li dono una abraçada enorme i tot l'ànim perquè és un campió i cal continuar endavant”, va dir.

Lola Medina amb unes ulleres vermelles asseguda al plató de 'Sálvame'
Lola Medina va morir arran d'un càncer | Europa Press

Nacho Palau ha estat en tot moment pendent de la malaltia de la seva mare. De fet, durant els últims mesos va estar totalment bolcat en les seves cures i ara ha notat un canvi dràstic en el seu dia a dia.

L'ex de Miguel Bosé es manté ferm amb l'objectiu de protegir els seus fills. A més, és una cosa que també té molt present per no deixar-se esfondrar, ja que també està patint amb la seva pròpia malaltia. “Pels fills, sempre ho ha fet”, revelava Nacho Palau, exposant que és la raó per la qual continua endavant.

Ignacio de Borbón va reconèixer que va escriure al seu amic en pic va conèixer la notícia. I ho va fer per enviar-li un missatge de suport i condol en aquesta difícil situació.

Muntatge de fotos amb Nacho Palau en primer pla mirant a la càmera emocionat al programa ¡De Viernes! i una imatge dels seus fills amb Miguel Bosé
Nacho Palau vol ser fort pels seus fills | catalunyadiari.com, Mediaset

“Òbviament, a Nacho Palau li tinc molt d'afecte. Ja us he dit el missatge que li havia d'enviar. Al final li envio tot el suport, tot l'ànim possible. Jo sé que al final ho haurà de passar a poc a poc i és una pena”, explicava.

Tot i el distanciament que hi ha hagut entre Nacho i Ignacio amb el pas del temps, el Borbó reconeix que sempre ha sentit un gran afecte per ell.

L'amistat s'ha refredat una mica i ja no conversen com feien abans. “Tampoc he parlat gaire amb ell, ja no tenim tanta relació, simplement alguns missatgets de tant en tant”, reconeixia.

Muntatge en primer pla de Nacho Palau seriós amb un micròfon i Lola Medina seria amb unes ulleres vermelles
Nacho Palau, trist després de la mort de la seva mare | catalunyadiari.com, Mediaset

No obstant això, no és estrany que hagin reprès una mica el contacte després d'un tema molt important com aquest.

Ignacio de Borbón ha volgut demostrar que encara que el temps els hagi distanciat, l'afecte cap a Nacho Palau continua intacte. Així demostrant que les veritables amistats són per sempre.