Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge de Jaime Cantizano amb una imatge del seu xicot i una emoticona de sorpresa

Jaime Cantizano revela per error els gustos del seu promès, Miguel García Golding

Jaime Cantizano ha penjat una fotografia veient un partit de futbol amb el seu futur marit, Miguel García Golding

Jaime Cantizano torna a ser notícia. Com bé sabem, la vida privada del famós conductor sempre ha estat un misteri per als mitjans de comunicació. La veritat és que se'n coneix relativament poc d'ella, ja que sempre ha estat molt reservat.

Tot i això, recentment, saltava la notícia que s'havia compromès amb la seva parella, Miguel García Golding. Una revelació que va sorprendre molt a tothom, pel fet que ni tan sols se sabia que estaven junts.

Però és cert que la parella ja fa uns quants anys que estan junts. De fet, ja estan convivint amb el fill del presentador. A més, el casament està previst per a l'estiu de l'any que ve.

Jaime Cantizano revela l'afició del seu futur marit, Miguel García Golding

Jaime Cantizano ha penjat una fotografia a les seves xarxes socials que permet conèixer una mica més sobre com és la seva parella. “A casa m'obliguen a veure el partit”, escrivia el presentador. Una publicació en què es veu de fons el partit de futbol que disputava ahir el Reial Madrid a la Champions League.

Imatge de la història d'Instagram de Jaime Cantizano
La fotografia de Jaime Cantizano amb Miguel García Golding | Instagram, @jaimecantizano

A la imatge podem veure com Cantizano observa el partit amb les cames estirades en una butaca. Sembla que, encara que al presentador no l'entusiasma el futbol, vol intentar gaudir del moment amb la seva parella.

Aquest gest del presentador ha cridat molt l'atenció perquè no fa gaire ús de les seves xarxes socials. Més aviat, el contingut que acostuma a publicar sol estar relacionat amb l'àmbit professional.

Per això, aquesta vegada ha causat tanta sensació, ja que ha revelat un petit detall de la seva vida privada i és una cosa que no acostuma a passar. Fins ara no se li havia vist penjar contingut a les xarxes socials sobre casa seva o sobre la seva família.

Imatge de Jaime Cantizano amb el seu nòvio Miguel García Golding
Jaime Cantizano veu un partit de futbol amb Miguel García Golding | GTRES

Aquesta publicació inusual ha suscitat diverses especulacions sobre el motiu pel qual ho ha fet. I és que no se sap si volia donar detalls del que li agrada a la seva parella o simplement volia compartir el que fa per amor.

D'altra banda, de la publicació en podem extreure alguns detalls del menjador de casa seva. Per exemple, es poden apreciar diverses obres d'art apilades a terra. I és que es coneix que Miguel és un apassionat de la pintura, una afició que practica durant el seu temps lliure.

Hi ha la possibilitat que Jaime Cantizano hagi tingut un canvi d'actitud pel que fa a l'exposició de la seva vida personal des que surt amb el futur marit. Per això, caldrà estar pendents per si el presentador pretén continuar compartint aquest tipus de moments a les seves xarxes socials.