Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Gloria Camila posant per a una foto vestida de gala al costat d'una imatge de Rocío Carrasco amb americana somrient i una retallada de Gloria Camila borrós en un anunci

Gloria Camila, germana de Rocío Carrasco, sorprèn amb un vídeo que pocs esperaven

La filla de José Ortega Cano protagonitza la campanya publicitària de Madrid per a les Festes de San Isidro

Gloria Camila ha sorprès tothom en convertir-se en l'estrella de l'anunci de la Fira de San Isidro. La filla de José Ortega Cano ha deixat clar que està preparada per fer front a aquest tipus d'experiència.

La Comunitat de Madrid ha apostat per promocionar les seves festes vinculant-les amb el món del toreig. La intenció d'aquesta campanya publicitària és mostrar com aquesta tradició continua vigent. I a més, fer veure que és un art que també atrau les generacions més joves.

El paper protagonista de Gloria Camila al vídeo promocional de San Isidro

La Fira de San Isidro reunirà milers de joves a qui els agrada el toreig a la plaça de Las Ventas. Es tracta d'una campanya de publicitat que pretén promoure que la gent vagi a la plaça.

Captura de l'anunci de la Fira de Sant Isidre on es veu Gloria Camila davant d'altres persones dient que
Gloria Camila a la promoció de les Festes de San Isidro de Madrid | Europa Press

A l'espot podem veure com la germana de Rocío Carrasco és l'absoluta protagonista. La jove és la veu principal en tot moment, i apareix en la primera i en l'última escena.

A més, la participació de Gloria Camila reflecteix la importància del relleu generacional dels toreros als seus fills. Per això, l'acompanyen altres fills de toreros, com Juan Antonio Ruiz de Raro, fill d'Espartaco. També apareix Diego Tebas, fill del torero Javier Tebas.

A més, apareixen altres personalitats que no són fills de toreros, però que sí que estan lligades a aquest món. Com Claudia Alonso, filla del veterinari de Las Ventas Renné Alonso; Álvaro Fernández, fill de Florito, el majoral de la plaça; o les periodistes Berenice Lobatón i Marta Manzano.

Gloria Camila Ortega somrient amb els cabells recollits amb un mocador de flors al coll
Gloria Camila segueix molesta amb Ana María Aldón | Europa Press

Tot l'anunci ha estat rodat pels voltants de Las Ventas, un dels llocs més emblemàtics de la història de Madrid.

Aquesta iniciativa busca voldria destacar que l'interès per la tauromàquia no és pas passatger, sinó que continua sent una part important de la cultura espanyola. També per als més joves que cada cop són més els que acudeixen a Las Ventas per gaudir dels toros.

La passada polèmica de Gloria Camila amb Ana María Aldón

Encara continua candent la controvèrsia per les recents declaracions d'Ana María Aldón contra José Ortega Cano. La col·laboradora l'acusava de no complir les seves obligacions de manutenció amb el fill que comparteixen.

Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano amb rostre seriós i, al costat, una imatge d'Ana María Aldón també amb rostre seriós i un emoji d'explosió
Ana María Aldón va esclatar contra José Ortega Cano, el pare de Gloria Camila | GTRES, Mediaset, catalunyadiari.com

Unes paraules que no van agradar gens a Gloria Camila, però que no va voler comentar. Tot i això, sí que va donar a entendre el seu malestar amb la publicació d'alguns comentaris dels seus seguidors criticant l'exparella del seu pare.

“Cal fer-ho públic perquè ella hagi de parlar”, li deia un. “Per sortir a la tele ja no sap què dir”, comentava un altre. “Em sembla lletgíssim que Ana María utilitzi Luis Rollán per insinuar coses del teu pare”, destacava un altre missatge.

Sembla que Gloria Camila vol mantenir-se allunyada de tota aquesta polèmica. La noia només vol que es parli de la campanya publicitària de la Festa de San Isidro que ha protagonitzat.