Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb Fran Rivera, una rodona vermella amb el fill d'esquena i un emoji trist

Fran Rivera parla sobre el futur del seu fill: 'El pitjor càstig'

Fran Rivera revela el temor que Curro segueixi els seus passos i es dediqui al món del toreig quan sigui gran

Fran Rivera torna a ser notícia després de sorprendre tothom en anunciar el seu retorn a les places. El 2017 va decidir deixar el món del toreig per sempre, però ara té una raó per fer una última pràctica.

El fill de Paquirri ha decidit tornar a vestir-se amb el vestit de llums per un motiu molt especial: que el seu fill Curro el pugui veure torejar almenys una vegada a la vida.

Després de la seva retirada, Fran Rivera n'ha estat temptant moltes per tornar a torejar, atès que sempre ha explicat que ho ha enyorat molt. Ell sempre ha pensat que la seva decisió era irrevocable, però això va ser fins fa ben poc.

Per a Fran és una oportunitat única a la vida compartir un moment com aquest amb el seu fill. Considera que no pot créixer sense veure el pare fer el que més volia.

Fran Rivera tem que el seu fill Curro es dediqui a torejar

Una de les coses que més desitja l'extorero és que el seu fill conegui com és el món del toro, encara que no vulgui que seguiu els passos.

El fill de Lourdes Montes i Fran Rivera ja té set anys. Encara és molt petit per saber si quan sigui gran seguirà els passos del pare per dedicar-se al món de toreig.

El que és clar és que per al seu pare això és una de les coses que més tem. "Seria el pitjor que em podria passar. El pitjor càstig que m'enviaria Déu", confessava a la revista Informalia.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera tem que el seu fill es dediqui a aquest món | Mediaset

Ja fa set anys que el torero no es posa el vestit de llums, però ha revelat que hi ha una raó que sempre li ha fet una especial il·lusió, que el seu fill Curro vegi el seu pare torejar, encara que només sigui una vegada a la vida.

"Això ho faig per viure això amb el meu fill, perquè no m'ha vist torejar. I aquest record, aquell moment, aquesta foto, portar-me'l, és perquè vull que sàpiga d'on ve i ha d'aprendre a conèixer el món del toro, a valorar-lo, a respectar-lo i saber d'on ve. Llavors vull que ell visqui això amb mi i jo amb ell", comentava a la revista.

Ell, millor que ningú, entén els riscos i sacrificis que comporta exercir aquesta professió. Motiu més que suficient perquè prefereixi que el seu fill triï un altre camí diferent a la seva vida.

La tornada de Fran Rivera a la plaça de toros

Fran Rivera va concedir una entrevista a Informalia per comunicar que torna a torejar: “Ho anunciaré ben aviat”.

Fran Rivera somrient amb vestit i corbata blava
Fran Rivera tornarà a torejar pel seu fill | GTRES

A més, va revelar que ho farà molt ben envoltat: "Serà amb amics, tots retirats, tots vells rockers. Jo feia sis anys que no tocava una crossa, i n'hi ha d'altres que estan pitjor que jo... Però serà molt bonic" .

El que queda clar amb tot això és que Fran Rivera podrà complir per fi el seu desig que el seu fill el pugui veure torejar. En un futur veurem si finalment Curro no segueix els passos de Fran Rivera com ell va fer anteriorment seguint el camí de Paquirri.