Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Pau Padilla amb rostre mig somrient i Antonio Tejado amb rostre seriós

Paz Padilla, traïda per Antonio Tejado: què ha passat i com es troba

Un paparazzi revela la intenció d'Antonio Tejado de fer un reportatge sobre la vida privada de Paz Padilla

Antonio Tejado torna a ser al centre de la polèmica. Aquesta vegada, però, no és pel cas de la seva presumpta participació en el robatori de la casa de la seva tia, María del Monte.

Aquesta vegada han sortit informacions que acusen l'excol·laborador d'haver venut informació privada d'algunes cares importants d'aquest país. Pel que sembla, entre ells es troba Paz Padilla.

La traïció d'Antonio Tejado a la seva amiga Paz Padilla

Al programa Así es la vida, el paparazzi RobertoMallado ha compartit detalls de com Antonio Tejado va intentar vendre informació de la vida personal de diversos famosos.

Al programa van intentar treure alguns d'aquests noms als quals havia intentat trair. “A Kiko Rivera, Ernesto Neyra… Ha intentat vendre una mica de Rocío Carrasco i Fidel. Coses puntuals que potser valien o no perquè no eren temes exclusius”, revelava.

Captura d'
Un paparazzi revela que Antonio Tejado venia informació de famosos | @asieslavidatele

Més tard, va deixar caure que també ho ha fet amb diverses conductores, entre les quals destaca el nom de Paz Padilla. “Recordo concretament una presentadora a qui se li va fer un reportatge i va ser Paz Padilla”, reconeixia el paparazzi.

Assegura que Tejado va intentar comercialitzar un reportatge sobre la vida privada de Paz Padilla. No obstant això, aquest no va acabar sortint a la llum.

També va revelar la quantitat econòmica que podia sostreure d'aquest tipus d'informacions. “Sempre que sigui exclusiu, com va ser el cas de María del Monte amb la seva dona Inmaculada, es podia arribar a 12, 13 o 14 mil euros”, explicava.

Cal recordar que Paz Padilla i Antonio Tejado van treballar junts a Sálvame. Però és que, no només eren companys de feina, també tenien una certa amistat.

Muntatge de Pau Padilla posant somrient en un photocall amb una americana turquesa i al costat una retallada d'Antonio Tejado seriós
Antonio Tejado anava a vendre informació sobre la seva companya | Europa Press, Telecinco, catalunyadiari.com

De fet, la presentadora avui en dia el segueix considerant el seu amic i li segueix sent lleial malgrat tota la informació que està sortint en contra seva.

L'estat actual de Paz Padilla

La presentadora està molt tranquil·la respecte a totes les informacions que estan sortint. La seva intenció és mantenir-se totalment aliena a aquestes revelacions i no causar més polèmica.

La realitat és que Paz Padilla està vivint una bonica etapa a la seva vida professional. No és estrany que gaudeixi de més tranquil·litat després de canviar Sálvame per TardeAR, el programa presentat per Ana Rosa Quintana. Sap que és un programa totalment diferent i se sent més segura perquè sap que no haurà de donar explicacions de la seva vida privada.

Captura de Pau Padilla mirant de banda al plató de TardeAR
Paz Padilla està contenta a 'TardeAR' amb Ana Rosa Quintana | Mediaset

I és que Paz Padilla sembla haver après la lliçó i té clar que no tornaria a un programa de l'estil de Sálvame. “Jo crec que no. Hi ha llocs on ja no vull ser. No soc reina del conflicte”, deia a ElPaís.

Ara la seva intenció és canviar d'ambient i tornar a allò que sempre li ha agradat: l'humor. “Vull ser on hi hagi humor i amor”, sentenciava.