Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Cayetano Rivera amb rostre seriós i, de fons, una imatge de María Cerqueira amb el rostre somrient

Enxampen Cayetano Rivera i María Cerqueira en una actitud que resol molts dubtes

La presentadora viatja a Sevilla per passar uns dies al costat del torero i fer callar els rumors que els separen

Cayetano Rivera està sortint amb la presentadora portuguesa María Cerqueira des de fa poc més d'un any.

La veritat és que se'n sap poc d'aquesta parella. El torero sempre s'ha mostrat molt reticent a les càmeres, per això, es coneix relativament poc sobre la seva vida privada.

Per a qui no la conegui, María Cerqueira és una coneguda presentadora de televisió a Portugal, del programa Em Família.

La realitat és que s'ha arribat a especular força sobre la relació que manté el torero amb la presentadora portuguesa, ja que, després de més d'un any de relació, no viuen junts. De fet, viuen força lluny l'un de l'altre, ella, a Porto, i ell, a Sevilla.

A més, se'ls ha vist poques vegades junts en públic i, quan se'ls ha vist, no ha fet la sensació que estiguessin molt propers l'un de l'altre.

Cayetano Rivera i María Cerqueira, enxampats junts a Sevilla

Sembla que el torero i la presentadora han fet un lloc a les seves atapeïdes agendes per passar uns dies junts a la ciutat andalusa.

Plànol curt de Cayetano Rivera i María Cerqueira en arribar a l'aeroport, a 16 de gener de 2024, a Sevilla
María Cerqueira viatja a Sevilla amb Cayetano Rivera | Europa Press

En plena època de la Fira d'Abril, Cayetano Rivera ha decidit allunyar-se de la multitud i la premsa per passar temps amb la seva parella de manera més íntima.

Tot i això, encara que van passar la major part d'aquest temps junts, hi va haver un moment en què es van donar una mica d'espai per fer activitats per separat.

Per exemple, vam poder veure com el torero va anar a un esdeveniment de tauromàquia a La Maestranza de Sevilla, un acte al qual va anar sol, sense la companyia de la portuguesa.

La relació entre Cayetano Rivera i María Cerqueira va començar el febrer del 2023, pocs mesos després de la ruptura del torero i la seva exdona Eva González.

Per això, ja fa més d'un any que estan junts i encara no sembla que hi hagi plans per viure junts. Almenys, de reduir una mica la distància que hi ha entre ells i poder veure's més sovint.

La distància entre Porto i Sevilla els impedeix veure's amb regularitat. Si tot segueix com fins ara i la relació segueix per bon port, un dels dos haurà de fer el pas de mudar-se a la ciutat de l'altre.

Muntatge de Cayetano Rivera amb els llavis estrets i María Cerqueira mirant de banda
Cayetano Rivera i María Cerqueira, molt feliços junts | catalunyadiari.com, GTRES, Instagram, @maria_cerqueira_gomes

Encara que, de moment, sembla que se les estan apanyant força bé per aprofitar cada instant lliure de què disposen per poder veure's. Al capdavall, estan aconseguint mantenir una relació a tanta distància i, com hem pogut presenciar recentment, semblen més enamorats que mai.

Per això, després d'aquesta nova aparició pública, Cayetano Rivera i María Cerqueira confirmen que segueixen molt units i que la seva relació segueix creixent dia a dia, malgrat els dubtes i les especulacions que han sorgit les últimes setmanes.