Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Carles III juntament amb Harry i Tamara Falcó de fons amb rostre somrient

Tamara Falcó no té por: destapa què ha fet el príncep Harry amb Carles III

Tamara Falcó, la marquesa de Grinyó, revela el motiu pel qual no està d'acord amb la postura del príncep Harry

Tamara Falcó torna a ser al focus mediàtic. Aquesta vegada ha estat per les seves declaracions al programa d'El Hormiguero sobre la polèmica entre el príncep Harry i el rei Carles III.

Com és habitual cada dijous, el programa presentat per Pablo Motos fa una tertúlia sobre temes d'actualitat amb Cristina Pardo, Nuria Roca, Juan del Val i Tamara Falcó. La marquesa de Grinyó no ha dubtat a pronunciar-se sobre la recent polèmica de la Casa Reial britànica.

El desvergonyiment de Carles III i el príncep Guillem al príncep Harry

Tota aquesta polèmica s'ha generat durant els darrers dies, quan el príncep Harry ha tornat al Regne Unit per acudir a l'acte homenatge dels Jocs Invictus. Un esdeveniment que va coincidir amb el nomenament del príncep Guillem com a coronel cap de l'antic regiment, un càrrec que estava destinat per a Harry abans d'abandonar la Família Reial.

Captura de la tertúlia d'actualitat de l'Hormiguero de Pablo Motos amb Juan del Val, Nuria Roca, Tamara Falcó i Cristina Pardo
A 'El Hormiguero' es va parlar sobre la polèmica de la Casa Reial britànica | Atresmedia

Una situació que ha generat molt enrenou mediàtic al país britànic. Sobretot, després del desvergonyiment que Carles III i el príncep Guillem han fet al príncep Harry.

I és que el marit de Meghan Markle va convidar tots dos a l'acte homenatge, però cap dels dos va acudir a l'esdeveniment. De fet, a Anglaterra es comenta que això és una cosa que ha pogut afectar anímicament el duc de Sussex.

Les paraules de Tamara Falcó sobre la polèmica de la Casa Reial britànica

Per la seva banda, Pablo Motos va decidir treure el tema a la taula de debat per conèixer tots els punts de vista. I Tamara Falcó va començar dient: “Jo tot just m'he acabat el llibre”. Es referia a En la Sombra, l'exemplar que ha escrit Harry sobre les seves vivències a la Casa Reial britànica.

“És clar, està dedicat al seu pare i al seu germà. Allà ha dit tot el que normalment es diu de portes endins”, afegia sobre el tema. La marquesa creu que les coses que explica Harry al llibre són motiu suficient perquè el seu pare i el seu germà es distanciïn d'ell.

Tamara Falcó en una tertula del Hormiguero
L'opinió de Tamara Falcó sobre la situació de la Casa Reial britànica | Atresmedia

“És complicat perquè hi ha coses que tu pots dir al teu pare, però és clar… Per exemple, parla de Camila, de com era de dolenta amb ells, que filtrava coses a la premsa. Jo no estic dient que no sigui veritat, però són coses que quan s'airegen…”, explicava.

Independentment de la seva opinió del tema, ha volgut aclarir la seva opinió sobre l'exemplar. “El llibre m'ha agradat. Està bé conèixer aquesta perspectiva. Explica coses interessants”, destacava.

Una vegada més, Tamara Falcó demostra que no té pèls a la llengua. No es talla quan opina que està d'acord amb la postura que han pres Carles III i el príncep Guillem després de llegir el llibre que ha publicat el príncep Harry.