Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotografia de Nebulossa a la final del Benidorm Fest

Un ballarí de Nebulossa se'n va de la llengua i confirma la censura a Eurovisió

Els representants d'Espanya al festival ha desvelat un canvi d'última hora que ha hagut d'incorporar a la seva actuació

Iosu Martínez, César Ferrio i Ana Villa formen el cos de ball de Nebulossa, representants d'Espanya a Eurovisió. Els artistes han concedit una entrevista a FórmulaTV poques hores abans de la final d'aquest any.

Més enllà dels nervis i les anècdotes, han desvelat una cosa completament inesperada. En aquests moments, l'equip de ballarins de Nebulossa es troba ultimant els detalls de l'actuació que faran en representació d'Espanya.

Els ballarins de Nebulossa confirmen que els han censurat a Eurovisió

Fa uns dies, van sorgir diversos rumors sobre una possible censura, relacionada amb la seva vestimenta o l'actitud que tenen a l'escenari. Iosu Martínez ha explicat que els han fet portar una peça de roba diferent, sense demanar el seu permís. "Ens han posat unes mitges de reixeta i hem de dir que no hi estem gaire d'acord", ha confessat a l'entrevista.

Fotografia de Nebulossa a la final del Benidorm Fest
Els ballarins de Nebulossa parlen de 'censura' | RTVE

Un detall no ha agradat gaire als ballarins, que creuen que no es permet el mateix a tothom. "Hi ha una norma que és que no podem ensenyar carn; però després hi ha el debat amb la proposta de Finlàndia", explicava César, l'altre ballarí.

Per això, han sorgit preguntes sobre quin seria el motiu que no els deixin utilitzar la roba que volen. "Ens arriba la informació amb pinces", reconeixia Iosu. També explicava que no "saben qui" ha decidit tot això.

Tant Nebulossa com l'equip de ballarins han volgut oferir sempre el millor espectacle i limitar-los d'una manera o altra sempre pot ser perjudicial per a les valoracions. "Volíem fer l'actuació més divertida, però com que tot té una línia narrativa, ens han demanat que siguem més seriosos al principi", explicava Iosu.

Captura de l'entrevista que van tenir els ballarins de Nebulossa on en surten asseguts 3 i 3 entrevistadors amb fons de colors
Els ballarins de Nebulossa expliquen com serà la seva actuació | Fórmula Tv

L'experiència de Nebulossa a Eurovisió

Els ballarins estan vivint un somni fet realitat amb el viatge a la ciutat sueca. I és que poder representar Espanya a Eurovisió és tota una experiència única per a ells. La ciutat està totalment bolcada amb el festival i són molts els fans que s'hi acosten per estar més a prop dels cantants.

En aquest sentit, als ballarins els han preguntat si ja els demanen fotos mentre caminen pel carrer. Ells han explicat que la protagonista és la cantant del grup: "A Mery la reconeixen més, per Malmö i per tot arreu, però a nosaltres ens usen per situar-los a ells".

Fotografia de Nebulossa a la seva actuació a Eurovisió 2024 amb Zorra
Mery pot sorprendre amb la seva actuació | RTVE

Els ballarins avisen d'una possible sorpresa de Mery a Eurovisió

També van aprofitar l'ocasió per respondre a la incertesa que hi ha sobre el festival, sobretot pel que fa al moment en què Mery posa el micro al públic i després llança un petó a càmera. Per als ballarins va ser "un dels moments més icònics" del Benidorm Fest. Amb tot, els artistes han advertit que la cantant és imprevisible.

"Mery és una mica entremaliada i fa coses sense avisar ningú; a la final pot passar qualsevol cosa", avisava César. En unes hores veurem si l'actuació de Nebulossa sorprèn i si és ben rebuda per tot el públic europeu.