Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons de la cel·la d'una presó i al capdavant Daniel Sancho

Traeixen Daniel Sancho revelant quina mena de vida està portant dins de la presó

L'advocada de Daniel Sancho revela com és el dia a dia del cuiner espanyol a la presó tailandesa

Daniel Sancho torna a ser a l'ull de la notícia. Tot i això, aquesta vegada no és pel cas del presumpte assassinat premeditat d'Edwin Arrieta.

En aquesta ocasió, s'han revelat els detalls de com viu aquests dies a la presó tailandesa. Ha estat Carmen Balfagón, l'advocada i portaveu de la família, la que ha explicat la convivència de l'acusat a la presó en una intervenció per a Telemadrid.

Així és la vida de Daniel Sancho a la presó tailandesa

Sembla que està passant el que es preveia. L'estada a la presó del cuiner no està sent una experiència molt agradable per a ell. Les condicions del penal tailandès no són adequades, però sembla que l'espanyol està tenint un tracte pitjor de l'habitual.

Carmen Balfagón, advocada de Daniel Sancho, a Juntos (Telemadrid)
L'advocada de Daniel Sancho explica com és la seva vida a la presó | Telemadrid

Un dels problemes que està tenint és amb els menjars. "Menja del menjar que fan les preses a la presó de dones, per això ha de pagar part de la seva pecúnia, que li passa el seu pare. Això és un privilegi?", comentava l'advocada.

També va revelar que el fill de Rodolfo Sancho està dormint a la infermeria a causa d'uns dolors que pateix a l'esquena.

"Es va acreditar i ho vam enviar. És una malaltia d'esquena que necessitava una intervenció quirúrgica. Daniel està valorant si fer-se-la o no", explicava.

D'altra banda, l'advocat de la defensa, Juan Gonzalo Ospina, afirma que l'acusat encara no ha demanat perdó a la família d'Edwin Arrieta.

Ocasió que va aprofitar l'advocada de Daniel Sancho per desmentir-ho públicament. “Els dies que vaig estar a la cort va demanar perdó fins a cinc vegades a la família”, manifestava.

Imatge de fons de Daniel Sancho amb una altra imatge en primer pla de l'Edwin Arrieta
El dia a dia de Daniel Sancho a la presó tailandesa | Youtube: Puro Disfrute, Instagram: Dr. Edwin Arrieta Arteaga

Defensa la seva versió sobre que l'acusat va ser sincer en tot moment durant el judici. "Ha estat molt bé, molt contundent, ha explicat la veritat i no s'ha negat a contestar cap pregunta", afirmava.

La petició de l'àvia de Daniel Sancho a l'advocada

L'àvia paterna del cuiner espanyol està patint molt amb aquesta situació, tant que fins i tot va arribar a patir una crisi d'ansietat el mes d'abril passat.

Davant l'agonia de l'àvia, va decidir demanar-li a l'advocada del seu net que li fes una abraçada de part seva. "Tenia l'obligació de fer-li una abraçada en nom seu", explicava Carmen Balfagón.

Caldrà veure si la situació de Daniel Sancho a la presó tailandesa s'acaba solucionant. Sobretot, perquè no hi hagi més problemes del que espera el 29 d'agost, el dia de la sentència.