Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Arancha del Sol i Ángel Cristo, tots dos amb rostre seriós i un emoji d'explosió al costat

Arantxa del Sol té un gest quan parla d'Ángel Cristo que l'ha deixat en evidència

Arantxa del Sol ha d'abandonar el plató de ‘Supervivientes’ després de fer unes declaracions sobre Ángel Cristo

La participació d'Arantxa del Sol a Supervivientes2024 és una muntanya russa d'emocions, sobretot des del seu retorn d'Hondures. L'exconcursant tornava de l'illa dimarts passat i aquest mateix diumenge la vam poder veure a plató.

Tot i això, el seu retorn no ha estat com s'esperava. Arantxa del Sol va viure uns moments especialment delicats. Sobretot en parlar de la relació del seu marit Finito de Córdoba i Ana Herminia, la parella d'Ángel Cristo.

El gest d'Arantxa del Sol en parlar d'Ángel Cristo

Tot va començar després de l'expulsió d'Arantxa del Sol del reality. En aquell moment, Ana Herminia va revelar que entre ella i Finito de Córdoba hi havia una amistat des de fa diversos anys. Un tema que, com hem pogut comprovar, incomoda molt l'Arantxa, fins i tot va haver d'abandonar el plató per relaxar-se.

Tot va passar al programa del diumenge. Concretament, durant una actuació musical, en què Arantxa va aprofitar per aixecar-se i allunyar-se dels focus durant aquest instant.

Captura d'Arantxa del Sol al costat de Sandra Barneda al plató de Supervivientes
Arantxa del Sol, afectada després de tornar d'Hondures | Mediaset

En acabar l'actuació, la presentadora Sandra Barneda va explicar als televidents que se sentia aclaparada i necessitava una mica de temps per recuperar-se.

“Se n'ha anat malament, està malament, ha explicat una cosa que fa molt de temps que l'afecta moltíssim, li ha entrat la baixada”, explicava. Després d'un temps fora de plató, va començar a trobar-se millor i va decidir tornar-hi, encara que visiblement afectada.

La trucada d'Ana Herminia i Finito de Córdoba que no va agradar a Arantxa del Sol

Una de les coses que més li va costar explicar a Arantxa és la trucada que hi va haver entre Ana Herminia i Finito de Córdoba just abans que comencés Supervivientes2024. Van aprofitar que tots dos es coneixien per intentar organitzar una aliança al programa entre Ángel i Arantxa.

Sandra Barneda va explicar el que Ana Herminia va dir en aquesta trucada. “Quina casualitat que acabem de veure que Arantxa participa en el programa i també hi participa la meva parella”, lliscava.

Plànol curt d'Arancha del Sol amb rostre neutre asseguda al plató de 'Supervivientes 2024'
Arantxa, disgustada amb Ángel Cristo a 'Supervivientes 2024' | Mediaset

Sembla que aquesta trucada va tenir èxit, ja que tots dos van començar el programa força units. Tot i això, no va durar gaire perquè, segons explica ella, Ángel la va acabar traint amb diversos gestos que va tenir durant l'experiència.

Durant la gala passada del reality, Arantxa va fer multitud d'acusacions sobre Ángel Cristo que no van deixar indiferent ningú. “A mi m'ha utilitzat i m'ha martiritzat com altres concursants que espero que, quan vinguin, ho expliquin”, deia. “Ha estat un traïdor[…]i un munt de coses més que m'han explicat diversos concursants”, afegia just després.

Més tard, Arantxa va reconèixer que va perdre els papaers amb Ángel Cristo darrere de les càmeres. “El vaig insultar, li vaig dir coses fortes després d'haver rebut tota la informació i, en un moment donat, li vaig donar una clatellada i li vaig dir: «ja et val»”, explicava Arantxa al programa. Un gest en forma d'agressió que fins ara no es coneixia.

Muntatge de fotos de pla curt d'Arancha del Sol i Ángel Cristo, tots dos amb rostre seriós, al seu pas per 'Supervivientes 2024'
La traïció d'Ángel Cristo a Arantxa del Sol a 'Supervivientes' | Mediaset, catalunyadiari.com

Ana Herminia reacciona a les declaracions d'Arantxa del Sol

Com es podia esperar, Ana Herminia no va dubtar a respondre aquestes acusacions a través de les seves xarxes socials. Ho va fer mitjançant una publicació a les històries d'Instagram des del compte d'Ángel Cristo, que sabem que controla ella mentre ell està a Hondures.

“Segueixen les mentides i ara l'Ángel és el culpable. Demà se sabrà tota la veritat, no callo més. Agressió pura i dura, ja ho explicaré amb tot luxe i detalls. Encara sort que s'ha vist com l'han callat”, va escriure.