Marc Bartra denuncia que els nens siguin addictes a les noves tecnologies

El futbolista no vol que els seus fills s'enganxin a les màquines digitals

Marc Bartra i la periodista Melissa Jiménez estan a punt de ser pares per tercera vegada, i com a família nombrosa,  tenen l'objectiu de transmetre valors positius a tots els infants, per això el futbolista va penjar una imatge a Twitter amb l'objectiu de conscienciar els nens.

Bartra vol el millor futur pels seus fills, allunyats dels aparells electrònics

L'actual jugador del Real Betis, durant la recta final de l'embaràs de la seva parella, ha denunciat per les xarxes socials la manera en la qual els joves es divertien abans i en com ho fan ara. La diferència és molt clara, els temps han canviat, i ara un nen de 3 anys ja juga amb aparells electrònics.  Els principals responsables són els pares.

Bartra, que és pare de dues nenes, a l'espera del seu tercer infant, ha pujat una imatge en la qual s'aprecia una mare tirant de l'orella del seu fill en dues ocasions: en la primera de tornada a casa des del carrer, i la segona des de casa arrossegant-ho al carrer. El futbolista ha volgut explicar que abans els pares i mares renyaven als seus fills que es quedaven fins a les tantes jugant al carrer amb la pilota, mentre que en l'actualitat passa a la inversa, els han de renyar per estar tot el dia amb les consoles tancats a casa.

També et pot interessar...