Gloria Camila obté sense buscar-ho la venjança que volia

La filla de Rocío Jurado està radiant arran de la profunda crisi entre el seu ex Kiko i Sofia

Gloria Camila ha trobat la venjança sense buscar-la

La venjança és un plat que se serveix fred, si no que li diguin a Gloria Camila, que deu estar fregant-se les mans en veure el mal moment pel qual està passant Sofia Suescun en veure la traïció del seu xicot, Kiko Jiménez, flirtejant de manera descarada amb Estela Grande a la casa de ‘GH VIP’. 

Cal recordar que Kiko Jiménez ha estat parella de Gloria Camila durant 4 anys, fins fa pocs mesos, que van protagonitzar una sonada ruptura amb infidelitats pel mig i amb una Sofia Suescun gaudint de valent de la seva nova situació com a parella de Kiko i provocant a l’ex del seu xicot sempre que podia, com quan es va fer una fotografia vestint un pijama de Gloria Camila mentre es petonejava amb Kiko. A més la nova parella, cridava als quatre vents el seu amor i presumien del seu afecte incondicional, llençant indirectes a Gloria Camila sempre que podien.

La que riu ara és Gloria Camila

La truita ara, s’ha capgirat, i la que està quedant en ridícul es Sofia Suescun mentre tota Espanya és testimoni de com el seu xicot s’entrega amb cos i ànima a la seva ‘amiga’ Estela, oblidant-se de Sofia per complet.

No sabem què deu estar pensant de tot això Gloria Camila, però la veritat és que se la veu més contenta que mai. Sense voler-ho està vivint retransmesa quasi en directe a través de la casa de Guadalix, una venjança que ni ella hagués pogut idear, en veure com la parella que tant es va riure d'ella s'enfonsa per moments, mentre ella es manté en una posició discreta, com ha estat fent des de la seva ruptura amb Kiko Jiménez, en què no s’ha pronunciat en cap moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what’s going on?

Una publicación compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el

 

En la seva última publicació a les xarxes, es mostra radiant mentre es pregunta «Què està passant?», que podria referir-se al rebombori que està causant la tumultuosa relació entre Sofia i Kiko, que tot sembla indicar que no tindrà un final feliç.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari