Marc Clotet i Natalia Sánchez, pares per primera vegada

L'actor català i l'actriu Natalia Sánchez estrenen paternitat: «És el millor regal que ens podia donar la vida. Benvinguda al món petita Lia!»

L’actor català Marc Clotet i la seva parella, la també actriu Natalia Sánchez, estan d’enhorabona. La parella acaba d’anunciar que han estat pares per primera vegada i, en aquesta línia, ja s’han referit al naixement de la Lia com «el millor regal que ens podia donar la vida».

«Benvinguda al món petita Lia!», ha explicat el mateix Clotet a les xarxes, servint-se d’una fotografia on el nadó li agafava la mà. «Gràcies a tot l’equip de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per la vostra infinita estima i professionalitat.  T’estimo molt, Natàlia».

Un naixement prematur

Ha estat el mateix Clotet qui, de fet, ho ha insinuat amb el seu comentari a Instagram. «El millor regal que ens podia fer la vida ha volgut conèixer-nos abans d’hora», ha explicat Clotet, just abans d’agrair la tasca als treballadors i treballadores  de l’hospital barceloní on ha nascut la seva primera filla.

La gestació de la Lia, seguida per Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡ F E L I Z 219 ! Este será el último Año Nuevo de nuestras vidas, las “últimas uvas”, siendo un equipo de 2 y ¡todavía no me lo creo @marc_clotet ! Doy gracias por cada segundo de este 2018, por sus momentos más bellos y los más difíciles pues, nos han hecho crecer, creer en nosotros mismos y ser lo que somos hoy. Y recibo este 2019 con los brazos abiertos, con ganas de equivocarme, arriesgar e ilusionarme a partes iguales y con la energía necesaria para todo lo que nos viene a partir de ahora ¡que no será poco...! ¡Brindo por un 2019 más justo, más empático y más generoso! Que se cumplan todas vuestras metas, vuestros sueños y que, entre tod@s, hagamos que cada segundo de este 2019 cuente! Querido 2019...¡¡COMENZAMOOOS!

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

I és que la parella sempre ha estat molt activa a la xarxa per explicar el dia a dia de la gestació del menut. Natàlia Sánchez, de fet, ha publicat molts dels seus avenços a Instagram i, fins i tot, va publicar quin seria el sexe del bebè —aprofitant per esmentar que li donaria total llibertat per ser el què volgués ser en aquesta vida—.

«Només vull que sigui feliç, que no pateixi cada segon pel seu gènere i que aprengui que no són les joguines, ni la roba, ni els colors els que tenen gènere, sinó que som els adults els que tenim prejudicis i complexos. Així que només desitjo, amb tot el meu cor, que la meva nena jugui, vesteixi i visqui amb llibertat», sentenciava aleshores l’actriu.