Fran Rivera i Lourdes Montes són pares per segona vegada

El nen també es diu Francisco, com ja va anunciar el seu pare fa unes setmanes

Fran Rivera i Lourdes Montes estan d'enhorabona. Acaben de ser pares per segona vegada amb l'arribada de Francisco, en honor al pare i l'avi patern, tal com ha compartit 'La Coctelera'. Pel torero és el tercer fill, després de Cayetana, de 19 anys, fruit del seu matrimoni anterior amb Eugenia Martínez de Irujo, i de Carmen, nascuda l'agost del 2015.

Primer fill de Fran Rivera

El torero va complir 45 anys el passat 3 de gener i el seu regal no s'ha fet esperar. Només sis dies després, Fran Rivera i la seva dona, la dissenyadora Lourdes Montes, han pogut donar la benvinguda el seu fill Francisco. Així ho va compartir l'orgullós pare a través de les xarxes socials, unes hores abans del naixement va mostrar-se feliç i preparat amb la roba per entrar a quiròfan. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya mismo vamos a ser uno más ...#cerqui de quirófano

Una publicación compartida de Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

La revista 'Hola' ha estat l'encarregada de confirmar la notícia i d'anunciar que  tant la mare com el nounat es troben en perfectes condicions i ja estan rebent les primeres visites. Una de les primeres ha estat Sibi Montes, germana de Lourdes, amb qui manté una relació molt estreta i, segons ha afirmat la nova tieta, el nen és «una monada». 

La família de Fran Rivera

Fran Rivera ha passat un any bastant intens en relació amb la seva filla Tana Rivera que els ha donat a tots un ensurt enorme per Nadal, ja que  va ser ingressada a l'hospital per culpa d'aixecar-se amb un malestar just quan van començar les vacances d'hivern. Tanmateix, el 2019 ha començat millor amb el naixement del seu fill Francisco, tot i que sembla que a Carmen, la seva filla de només tres anys, no li ha agradat la visita de la cigonya.

Cal destacar que Kiko Rivera, germà de Fran i Cayetano, sembla que  es perdrà aquest feliç esdeveniment  perquè actualment està concursant amb la seva dona Irene Rosales a 'Gran Hermano Duo'. Tampoc se sap si Julián Contreras, germà de Fran, voldrà conèixer el seu nou nebot, ja que mantenen una relació gairebé inexistent.