Imatge de Marc Ribas al 'Joc de Cartes'.

Marc Ribas, en xoc: un dels restaurants del 'Joc de Cartes' d'ahir ja està tancat

El programa culinari va presentar quatre restaurants amb molta personalitat del Berguedà

Ahir va ser dijous i ja sabeu el que tocava... 'Joc de Cartes'. Sí, un dels millors programes actuals de la graella de TV3 va estrenar un nou episodi. En aquest cas buscaven el restaurant amb més personalitat del Berguedà.

La comarca més septentrional pertanyent a la província de Barcelona presentava quatre restaurants com aspirants a guanyar els 5.000 euros de premi. Cadascun d'aquests amb una personalitat única i molt marcada. Però, el més sorprenent de tot és que un d'aquests quatre restaurants va haver de tancar recentment.

Un tancament sobtat i 'temporal'

Tal com va publicar al Twitter el perfil oficial de 'Joc de Cartes': «Atenció! El restaurant La Forkilla, participant del capítol de Joc de Cartes de TV3d'avui, està tancat temporalment. Esperem tornar a veure ben aviat la Sílvia donant guerra!». Acompanyant aquest text van adjuntar una imatge de la cuinera del restaurant de Puig-Reig.

Però és que aquí no acaba tot. Després de fer una mica de cerca, el restaurant de tapes, pizzes i hamburgueses va abaixar la persiana el passat dos de setembre. O com a mínim, així ho van anunciar al seu perfil d'Instagram. «A vegades la vida et posa en una bifurcació on has d'escollir on apostes fort i que deixes enrere sense remordiment, sense més opcions, crua i contundent», anunciava el restaurant.

Volen centrar-se en nous projectes en l'àmbit personal

«I la nostra decisió ha estat tancar aquesta etapa gastronòmica temporalment per centrar-nos 100% en nous projectes a nivell personal. Portem la restauració a la sang i prometem utilitzar part d'aquest temps sabàtic a buscar noves maneres de tornar a aquest món que tant ens apassiona. Així que #furkiaddict això no és un adeu, és un fins aviat!! Estigueu atents!!», tancava el missatge el restaurant del Berguedà.

També van aprofitar l'ocasió per donar sobretot les gràcies a tots els seus comensals: «I sobretot, gràcies de tot cor als que heu confiat des del primer dia en nosaltres, als que veu fer confinament al nostre costat, als que us heu quedat amb les ganes, als amics de tota la vida, productor, elaboradors, proveïdors....!!! Gràcies per aquesta experiència de vida!!!».

L'allau de comentaris va ser instantani. Desenes de missatges van quedar al perfil del restaurant que sembla que no tornarà a obrir, o no com a mínim amb el mateix nom, la seva essència i la Sílvia, una cuinera que barrejava la cuina ràpida amb els plats de xup-xup.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp