Adara i la seva mare

La mare d'Adara, Elena Rodríguez, revela els seus problemes de salut

Adara Molinero ha vist la dona reconèixer públicament la malaltia que pateix

Adara Molinero ha estat notícia aquestes últimes setmanes pel naixement de la neboda i per la ruptura amb Rodri.

I avui ho és per un altre motiu. En concret, perquè la seva mare, Elena Rodríguez, ha revelat de manera pública la malaltia que pateix.

A les xarxes socials és on s'ha sincerat i ha revelat que fa anys que té un problema de salut.

Adara la veu revelant una dada important de la seva vida privada

La guanyadora de 'GH VIP 7' manté una estretíssima relació amb Elena, a qui adora. I això fa que sigui perfectament coneixedora que ella, entre d'altres, sent una gran passió per l'esport. Passió que no dubta a deixar de manifest a les seves xarxes, on comparteix imatges corrent, nedant i fins i tot muntant amb bicicleta.

Practica tota mena de disciplines, ja que aquestes l'ajuden no només a estar en forma i mantenir la seva silueta, sinó també a alliberar l'estrès. Però és cert que ha de tenir molta cura a l'hora de fer-les i és que ha reconegut que té un problema de salut que arrossega des de fa anys.

Aquest secret l'ha donat a conèixer quan al seu Instagram ha compartit la imatge d'una pilota, un matalàs i unes gomes elàstiques. Instantània que ha acompanyat del text següent: «I ara, després de nedar, quan comença a fosquejar i quan més cansada estic, faig els estiraments i els exercicis que el fisioterapeuta em va enviar».

Instagram de Elena Rodriguez
Aquesta imatge compartida a fet que Elena Rodríguez reconegués el problema que pateix | INSTAGRAM @ELENARODRIGUEZPA

Aquestes paraules han fet que un dels seus seguidors li hagi preguntat: «Perdona, quins problemes tens per anar a fisioteràpia? Lumbago?». I ha estat aquí quan ha confessat, per fi, quina malaltia pateix: «Pèrdua del offset, cap, coll anterior i lateral dels dos fèmurs».

D'aquesta manera, ha donat visibilitat a una situació que afronta des de fa anys i que li causa dolor. Dolor que, sobretot, es focalitza al maluc, encara que també es pot estendre al que és el genoll. Per això no dubta a realitzar exercicis per poder disminuir les molèsties que sent sobre això i per evitar lesions relacionades amb aquestes.

Adara, el principal suport de la seva mare

Adara Molinero està pendent de la dona que li va donar la vida i n'és un dels grans suports. S'hi preocupa per aquesta malaltia que té i no ha dubtat a treure la cara per ella per altres situacions que pateix. Ens estem referint a la seva dislèxia.

Rodríguez va participar a 'Supervivientes' el 2020 i durant una de les proves va escriure malament la paraula Velázquez. Aquesta situació va fer que les xarxes es comencés a criticar-la, riure-se'n i titllar-la d'inculta. Però va ser la seva filla per defensar-la.

Adara va demanar respecte per a la seva mare i després va explicar públicament el perquè Elena va ficar la pota d'aquesta manera. Així, va escriure un missatge que deia: «Agrairia que s'hi tingués una mica d'humanitat al joc de cultura. Té dislèxia».

Elena mare de Adara
Adara va reconèixer públicament que la seva mare també té dislèxia | Telecinco

Amb aquestes paraules tan clares i contundents va revelar que Rodríguez també pateix aquest trastorn de l'aprenentatge que afecta fonamentalment el llenguatge. Això suposa que els qui ho pateixen tinguin dificultats tant per llegir com per escriure. Així mateix, se'ls poden complicar accions com ara lletrejar, pronunciar certes paraules o fins i tot memoritzar.

Això sí, ni els seus problemes de salut ni d'aprenentatge frenen aquesta dona de 48 anys, que està més activa que mai. No deixa de fer esport i està ficada de ple en diferents projectes professionals, que compagina amb el temps dedicat a la família.