El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

La mare d'Àlex Casademunt trenca el silenci: «Estic enfadada»

El cantant va morir a l'instant i encara que no se sabia amb certesa com s'havia produït l'accident, tot i que les primeres hipòtesis van apuntar que el català anava a una velocitat excessiva

La defunció d'Álex Casademunt el passat 2 de març en un tràgic accident de trànsit ha causat gran commoció en tota Espanya. Han estat molts els fans, companys i amics del cantant que han compartit el seu dolor i la seva tristesa per la pèrdua del català. El seu germà, Joan, també va compartir unes paraules fa uns dies, però la seva mare gairebé no havia pronunciat paraula sobre aquest tema. Fins ara.

El motiu de l'empipament de Rosa González

Rosa González ha accedit a parlar amb Telemadrid sobre el seu fill i sobre com ha viscut la defunció d'Álex, i allí ha expressat que està molt enfadada per la forma tan ximple en la qual va perdre la vida el cantant. Álex Casademunt va morir la nit del passat 2 de març. El català es dirigia de tornada a la seva casa després d'una quedada amb amics en un club de motos del qual era soci, quan el seu cotxe va col·lidir frontalment contra un autobús que circulava en sentit contrari a la seva.

El cantant va morir a l'instant i encara que no se sabia amb certesa com s'havia produït l'accident, tot i que les primeres hipòtesis van apuntar que el català anava a una velocitat excessiva i això va provocar que envaís el carril contrari i xoqués contra l'altre vehicle.

Quelcom ha confirmat Rosa en la conversa telefònica que ha mantingut amb Telemadrid. La dona ha confessat que està molt «enfadada» per la forma tan «ximple» que va tenir el seu fill de perdre la vida «per anar de pressa». A més, la mare d'Álex Casademunt també ha aprofitat l'ocasió per a dedicar-li unes boniques paraules als companys d''Operación Triunfo' del català.

«Al meu nen l'estimaven un munt i el meu nen a tots. Sense excepció», ha expressat. «Tots sense excepció un dotze, no un deu, un dotze».

L'emotiva forma de Bruna de recordar el seu pare

Álex Casademunt va morir tan sols uns dies que la seva única filla, Bruna, complís tres anys i des del programa també han volgut preguntar-li a la progenitora del cantant com s'ha pres la petita la mort del seu pare. Rosa ha explicat que la mare de la menor, Laia, ha portat la seva filla al psicòleg perquè afronti la pèrdua del cantant de la millor manera i que la nena és molt llesta i ho està assumint molt bé.

«Sempre que arribava a la meva casa preguntava pel seu pare. Avui me l'han portat i no ha preguntat per ell, però en sortir i veure una estreta ha dit: 'aquí està papà' i s'ha posat a cantar. Ha cantat una cançó que solia cantar amb Álex», ha relatat completament commocionada Rosa.

El cantant estava molt unit a Bruna, les publicacions en les seves xarxes socials al costat de la seva única filla eren constants i portava a la petita gravada en la seva pell. I encara que ara el català ja no estarà físicament al costat d'ella, li ha deixat un preciós regal que podrà guardar sempre i que l'ajudarà a recordar al seu pare.

A més, la menor heretarà un patrimoni d'Álex Casademunt que ha fet història a Espanya: l'himne de la primera edició 'Operación Triunfo'. El català era, al costat d'Alejandro Abad, el coautor de 'Mi música es tu voz' i ara serà la seva filla qui es quedarà amb els drets que fins aleshores havien pertangut al seu progenitor.

«És una cançó eterna, és un patrimoni per a la seva filla, no sols econòmic, sinó també emocional», va assenyalar Abad fa uns dies en 'Sálvame'. «Ell és coautor per un regal que li van fer Naím Thomas i Juan Camus. Els drets els van compartir amb els seus companys».