Fotomuntatge de Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, i la parella entre Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo

La mare de Mario Biondo trenca el silenci i assenyala Raquel Sánchez Silva: «En mesos»

La mare de Biondo carrega contra la presentadora i dubta sobre la relació amb el seu fill

Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, va ser una de les protagonistes del programa 'Todo es verdad', dedicat a la mort del càmera. Tot i que exactament han passat vuit anys des que va morir el marit de Raquel Sánchez Silva, encara no s'han aclarit les circumstàncies de la seva mort.

Tanmateix, la família continua afirmant que no va ser un suïcidi, sinó que a Mario el van assassinar. Per això, la Fiscalia de Palerm ha decidit reobrir el cas després de trobar certes «anomalies» en la investigació i assenyalen dos possibles sospitosos.

Durant la seva intervenció al programa de Risto Mejide, D'Alessandro va carregar durament contra la presentadora de 'Maestros de la costura'. Concretament, la va acusar de mentir i fingir un amor incondicional per Mario que va oblidar als braços d'un altre home.

La mare de Mario Biondo carrega contra Raquel Sánchez Silva

La mort de Mario Biondo va deixar Raquel Sánchez Silva completament en xoc, ja que no es trobava al domicili aquella fatídica nit i per això, no va entendre què va passar. Finalment, la investigació va concloure que havia estat un suïcidi i el cas es va tancar.

No obstant això, la família del càmera no va pensar el mateix i va iniciar una altra investigació des d'Itàlia per aclarir els fets. Així que, des del 2013 porten lluitant perquè se sàpiga la veritat i cada dia surten noves informacions que apunten a un assassinat.

Santina D'Alessandro va assistir sorpreses a les declaracions de Raquel on va afirmar que «els fills de D'Alessandro jugaven a asfixiar-se de petits». Una declaració que la mare del càmera va desmentir i va acusar la presentadora d'invertir-se coses.

Imatge de Mario Biondo i la seva mare Santina D'Alessandro
Santina D'Alessandro mai va creure que el seu fill se suïcidés | CEDIDA

«No és cert, el meu fill és mort i no ha pogut defensar-se d'aquestes acusacions», deia molt molesta a 'Todo es verdad'. «Raquel va fer una roda de premsa al bufet del seu advocat i li va dir als periodistes el que va passar aquella nit, mentint», afegia.

Per a la família de Biondo, la investigació que es va fer a Espanya estava basada en fets falsos que no corresponien amb la realitat. «La cronologia que s'ha publicat a Espanya sobre la mort són mentides que després s'han confrontat», explicava Santina.

Santina dubta sobre l'amor incondicional de Raquel Sánchez Silva

Les imatges de la presentadora completament trencada a l'enterrament de Mario Biondo són estremidores. Aquell dia, Raquel va assegurar que era l'amor de la seva vida i que es veia incapaç de tirar endavant sense ell.

Tot i això, la mare de l'italià també va dubtar sobre aquest amor incondicional en veure l'actitud de la periodista. Sí, perquè li atribueixen que no posi de la seva part perquè se sàpiga la veritat i que hi hagi trencat tota relació.

«Si tens la consciència tranquil·la i no tens res a amagar, per què t'has allunyat de la família?», es preguntava Santina. A més a més, també va criticar que Raquel substituís el seu fill «després d'uns mesos», després d'assegurar que Mario era l'amor de la seva vida.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
La mare de Biondo dubta de l'amor de Raquel cap al seu fill| Europa Press

«Diu que és l'amor de la seva vida, però l'ha substituït després d'uns mesos, jo no puc substituir el meu fill», assenyalava Santina.

D'Alessandro encara guarda a la seva memòria el dia que va rebre la notícia de la mort del seu fill. De fet, va ser la Raquel l'encarregada de comunicar-ho mitjançant una trucada telefònica. «Em va trucar per telèfon dient-me 'està mort, és mort', i jo li deia, 'però qui?'», recorda encara amb dolor.

Minuts després, un amic de Biondo va tornar a telefonar per explicar-los que s'havia suïcidat. Una versió de la qual van dubtar des del principi, «no creiem en el suïcidi», assenyala.

Per això es van proposar descobrir la veritat amb una investigació complementària comptant amb professionals italians. I és que la família considera que no es van fer les coses bé i no pararan fins que surtin els veritables culpables de la mort de Mario.

«Si la feina s'hagués fet bé a Espanya, els assassins del meu fill estarien a la presó», opina Santina. «Al meu fill l'han matat i tenim les proves», sentència segura que la mort de Mario va ser un assassinat.