Pepe Navarro i Ivonne Reyes.

Pepe Navarro ja no calla i envia un missatge directe a Ivonne Reyes

El periodista continua la croada contra la model veneçolana

Pepe Navarro ha tornat a parlar sobre Ivonne Reyes. El periodista li ha agafat el gust a parlar davant dels reporters, i cada dia ofereix declaracions sobre el tema del moment, que no és cap altre que supoSadament és el pare d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes.

L'entrevista que va concedir dissabte passat al 'Deluxe' ha provocat un terratrèmol al món del cor. I és que cada dia que passa, hi ha noves qüestions a analitzar sobre aquest tema tan espinós que porta de cap al veterà comunicador.

Navarro ha tornat a parlar en un photocall. Ha assegurat que, tot i que «és molt difícil perquè és una cosa que ja s'ha jutjat», vol demostrar que Alejandro no és fill seu. No hi ha dia que Navarro deixi de pregar a Ivonne que acabi amb aquesta «mentida" que s'ha anat allargant al pas dels anys.

«Hauria de ser la seva mare qui l'alliberés d'aquest pes»

Quan li vam preguntar sobre els propers passos que farà en relació amb aquest assumpte de la paternitat d'Alejandro Reyes, Navarro va ser molt clar. «Els passos els han de fer ells, i em sembla que és una situació força estúpida, viure amb una mentida a sobre, sobretot Alejandro. Entenc que és solidari amb la seva mare, i hauria de ser ella qui l'alliberés d'aquest pes».

Pepe segueix insistint davant la premsa sobre el que explicava el fill d'Ivonne Reyes a 'Supervivientes'. «Fonts fiables em diuen que sembla que quan les càmeres no hi eren deia una cosa així com que ell creia que la seva mare no havia estat sincera, però potser no és veritat. Crec que aquesta font és fiable i m'ho va comentar, i si no és veritat, no passa res», assegura Navarro.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Diuen que Alejandro Reyes sap que la seva mare no ha sigut sincera amb ell | GTRES

Quan el periodista va escoltar dir a Ivonne que el reptava que la demandés, va respondre que era «una estupidesa. Si ella diu que si la denuncio per alguna cosa, és una porta oberta, reconeix que tot el que diu és mentida, i jo ho demostraré. El més convenient per a ella és que calli», es lamenta.

Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Pepe Navarro considera que la demanda de paternitat d'Ivonne Reyes és una pantomima | La Noticia Digital

D'altra banda, hi ha qui afirma que qui ha de fer un pas endavant i parlar és Alejandro. «És molt difícil. Ell és fill únic, i trencar el llaç amb la mare és difícil», afirma Pepe.

«Si us passés a algú de vosaltres, li diríeu: "mama, si us plau, m'agradaria saber qui és el meu pare. Deixem estar aquesta farsa". No passa res perquè reconegui que s'ha equivocat i per deixar que aquest xiquet sigui lliure. Ara començarà el sorteig de possibles pares, és terrible», es lamenta.

«El més normal seria que anéssim a fer-nos la prova i s'acabés aquesta pantomima»

També ha parlat sobre les paraules d'un ex d'Ivonne que va dir que sabia que Navarro no era el pare d'Alejandro.

Pepe afirma que «li van dir que el pare era ell, per això va demanar una prova de paternitat».

«Ell tenia 22 anys, no tenia ni un puto duro i es va gastar tots els seus estalvis per a fer-se una prova de paternitat. Creia que era el pare perquè ella li ho havia dit, i va resultar que no ho era. Un enganyat més», assegura.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
L'ex de la model sap que Pepe Navarro no és el pare d'Alejandro | Europa Press

El presentador sosté que «el normal seria que anéssim a fer-nos la prova i s'acabés aquesta pantomima. Si ens fem la prova, una setmana més d'enrenou i s'haurà acabat. Ell podrà viure tranquil, la seva mare també i tota la resta també», sentenciava Navarro.