Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga

Olga Moreno i Antonio David han tornat i tenen un pla

Olga Moreno i Antonio David Flores podrien haver-se donat una segona oportunitat

Antonio David Flores es va fer famós per haver estat casat amb Rocío Carrasco, però no va trigar a convertir-se en un personatge independent. Després de posar punt i final a la seva història d'amor amb la filla de Rocío Jurado, va començar una nova relació amb Olga Moreno. La premsa de seguida es va fer ressò d'aquesta relació, i a poc a poc, van anar guanyant popularitat al món rosa.

Antonio David ha dedicat la seva carrera mediàtica a acusar Rocío Carrasco, la seva exdona, de no responsabilitzar-se dels fills que van tenir en comú, Rocío i David Flores, per a molts són les autèntiques víctimes de la batalla familiar. Ambdós s'han refugiat durant tot aquest temps en Olga Moreno, la seva madrastra, a qui consideren una segona mare.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David té una relació complicada amb els mitjans de comunicació | GTRES

El problema és que Antonio David Flores i Olga van començar a tenir problemes matrimonials i van decidir emprendre camins separats. Una coneguda publicació va anunciar la ruptura de la parella, i ben aviat es va estendre el caos a la família. Moreno, empresària de professió, ha preferit centrar-se en la seva trajectòria laboral i no oferir declaracions.

Antonio David ha adoptat una postura força diferent de la de l'empresària, ja que ell sí que s'ha manifestat al respecte. He engegat un canal de Youtube, que utilitza per donar resposta a tots els rumors que circulen sobre ell, com per exemple la infidelitat amb Olga. L'entorn desmenteix aquest fet, però és indubtable que ha passat factura a la parella. Tot i això, alguns periodistes asseguren que estan més a prop que mai de reconciliar-se i de deixar enrere les ombres del passat.

Antonio David i Olga Moreno posaran per a la premsa

El periodista del cor Saúl Ortiz va ser el primer a anunciar que Antonio David Flores podria haver tornat amb Olga. El diari 'La Razón' ha parlat amb l'entorn proper i diverses fonts anònimes han confirmat la notícia. Flores i la seva dona pretenen fer-se veure als mitjans per demostrar que se n'han solucionat les diferències.

Foto de la família Flores Moreno
Antonio David Flores i Olga Moreno tornen a estar units | cedida

Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', assegura que no se sent còmoda al món de la fama. Es diu que va haver de participar a l'esmentat concurs perquè necessitava solucionar problemes econòmics. Tot i això, actualment no depèn de la premsa del cor per generar ingressos, així que la seva actitud amb els periodistes és molt més distant.

L'exmarit de Rocío Carrasco no se sent ben tractat pels mitjans de comunicació, per la qual cosa no vol parlar amb cap reporter. No obstant això, podria fer un pas endavant per demostrar que tot el que s'està explicant sobre ell no és cert. S'ha donat una segona oportunitat amb Olga, i en cap moment no ha tingut problemes seriosos amb ella. v Tot i això, la María Patiño, presentadora de 'Socialité', va assegurar que Moreno no volia coincidir amb Antonio David, ja que estava cansada de tolerar les infidelitats.

Antonio David Flores es venjarà de Telecinco

Olga Moreno sempre ha tingut una relació força cordial amb la premsa, encara que tot va canviar quan Flores va ser acomiadat de Telecinco. El matrimoni ha fet front comú per derrotar la cadena, motiu pel qual tindrien aquesta obsessió per demostrar que estan units. L'entorn de l'empresària assegura que la situació mai no ha estat tan greu com alguns mitjans han explicat. És cert que Moreno va decidir allunyar-se del pare de la seva filla, però no ha perdut mai el contacte amb ell.