Gloria Camila i José Fernando

Gloria Camila es venja de la seva cunyada de la pitjor manera: Els àudios que la delaten

Amor Romeira ha deixat al descobert l'exnòvia de José Fernando

Michu, exparella de José Fernando, continua donant teca a la premsa del cor perquè parlin d'ella. Ara, la jove d'Ortega Cano hauria quedat al descobert per uns àudios molt compromesos en què ataca directament Amor Romeira. L'ex de 'Gran Hermano', gran amiga de Gloria Camila , és coneguda per oferir informació d'actualitat sobre les cares més conegudes de la premsa del cor.

Amor Romeira durant la presentació de l'obra 'El Comptador de l'Amor' a Madrid el 08/05/2018
Amor Romeira ha viscut una gran transformació des del seu pas per 'Gran Hermano' | Gtres

En aquesta ocasió, qui ha rebut ha estat Michu, ja que Romeira ha assegurat a les seves xarxes socials que té material compromès que, de moment, no desvetllarà. La canària va hauria compartit uns WhatsApp en què es veia l'ex de José Fernando explotar i atacar-la. La maeixa Amor Romeria li hauria dit a Michu que és «poca cosa i una bàsica», difamacions a les quals Michu hauria respost que «ja saps el que hi ha, ets una menja cul per televisió».

Al que la canària li replicava que "jo sóc coneguda per anar a un reality, però tu per ser una paparra de la família Ortega Mohedano". Unes paraules que li van doldre molt a la que fos nora d'Ortega Cano. Així, decidia atacar Romeira amb missatges molt desafortunats i trànsfobs del tipus: "Ets coneguda per treure't la cua, sigues realista" o "mai podràs ser mare".

José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando i Michu no es casaran | Europa Press

Amor Romeira exposa els missatges trànsfobs de Michu

Aquest ha estat un cop dur per Amor, que ha decidit exposar-lo a les seves xarxes socials. En aquest espai, Romeira denunciava que «ens ha sortit trànsfoba i cateta, perquè dir que una dona trans no pot ser mare és un gran error. No podem parir, però sí que podem ser mares». A més, Romeira va advertir que posaria aquest contingut «en mans de qui l'he de posar, perquè és heavy, heavy, heavy».

Molts comencen a sospitar que Gloria Camila pot estar involucrada en l'embolic, atesa la seva estreta amistat amb Romeira. Aquesta podria ser una manera de venjar-se per la darrera exclusiva que ha concedit Michu, que va pregonar que estava molt il·lusionada preparant el casament amb José Fernando. Tot i això, la família s'ha encarregat de desmentir-ho, assegurant que la parella havia trencat fa temps i que la relació és inexistent.

Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera
Gloria Camila estaria darrere dels atacs d'Amor Romeira | GTRES

Michu, inclús, va dir el lloc on s'havia de produir el suposat casament, i va dir d'Ortega Cano que volia veure'ls a ella i a José Fernando feliços. Inclús, l'ex de José Fernando va explicar que l'extorero volia que tots s'instal·lessin a Madrid per tenir a prop el seu fill. Les declaracions van enfurismar la família, ja que no és la primera vegada que Michu parla sobre la seva família política a una revista.

De fet, d'Ortega Cano s'ha dit que no comprèn per quin motiu Michu fa gal·la d'un casament que temps enrere desmentia, assegurant que José Fernando tardaria a rebre l'alta mèdica. D'altra banda, Gloria Camila estaria furiosa perquè ja ha tingut diverses topades amb la seva excunyada, mentre que Amor Romeira sempre ha demostrat el seu suport a la filla de la Jurado.

Així, durant l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, Romeira va criticar la insistència del públic en la seva relació amb Gloria Camila. Considera que Gloria Camila no és responsable «del que Antonio David Flores va fer a Rocío Carrasco», segons explicava, i enviava un missatge clar a Rociíto: «Ella no ha estat com a germana gran al costat de Gloria Camila quan més l'ha necessitat».