Anabel Pantoja tindria un germà secret

La prova definitiva que Anabel Pantoja ja no necessita Sálvame: 40.000 euros

La neboda d'Isabel Pantoja estaria guanyant un autèntic dineral fora de la televisió

Anabel Pantoja s'ha convertit en una de les 'influencers' del moment. Sobretot, gràcies al seu carisma i el seu caràcter, ja que es mostra sempre tal com és amb els seus seguidors. Des de fa temps, es rumoreja la possibilitat que Anabel visqui amb comoditat amb els ingressos que obté de les seves xarxes socials. I més encara, des que ha superat el milió de seguidors a Instagram.

Encara que ella sempre ha tret importància a l'assumpte, un expert en xarxes socials ha apuntat que s'ha arribat a embutxacar fins a 4.000 per publicar tres 'stories' en tan sols un matí. La 'Pantojita de Canàries' li segueix els passos molt de prop a influencers tan reputades com María Pombo,  i de fet, el seu volum comercial se situa per sobre de la mitjana del mercat. 

Anabel Pantoja mirant a càmera
Anabel Pantoja ha pogut arribar a cobrar fins a 4.000 € per tres stories a Instagram | GTRES

La clau de l'èxit d'Anabel, en aquest sentit, és la constància, ja que la cosina de Kiko Rivera ha aconseguit mantenir l'estabilitat de la corba d'activitat. És a dir, ha aconseguit una freqüència en la publicació dels seus posts d'un a dos cops cada dia, a més de les 'stories' i els missatges directes, que han aconseguit captar l'atenció de l'audiència.

Anabel comparteix unes dotze publicacions promocionals al mes, encara que també està molt activa a Instagram Stories. En paral·lel, fa col·laboracions i mostra molts productes i experiències, dels quals es converteix en imatge. Les col·laboracions amb diferents marques cada cop són més freqüents i abasten més sectors. El d'Anabel va començar sent un perfil amb una influència clara del món de la moda, però ara s'ha obert a altres sectors com l'esport, l'alimentació i la bellesa.

I és que aquest impacte que Anabel té a les xarxes socials li permet viure més que bé, ja que guanya entre 3.500 i 4.500 euros per cada publicació, fet que faria que els seus ingressos ascendissin a 40.000 euros mensuals. Una xifra al·lucinant, que sumada a altres negocis com les joies, han fet que Anabel deixi de necessitar 'Sálvame' per sobreviure.

De fet, l'expert adverteix que Instagram ha mogut uns 170 milions d'euros només a Espanya durant l'últim any, i es preveu que el creixement de l'any vinent sigui exponencial, del 30%. Concretament, a l'Estat espanyol, unes 690 persones compten amb més d'un milió de seguidors, però només un centenar acumulen el 83% de la facturació.

Story d'Instagram d'Anabel Pantoja
Story d'Instagram d'Anabel Pantoja | Instagram

Els motius pels quals Anabel es nega a tornar a 'Sálvame'

Aquest seria un gran motiu pel qual la neboda d'Isabel Pantoja no vol mirar enrere i tornar a la televisió. Sobretot després que a 'Sálvame' hagin qüestionat el seu amor per Omar i, fins i tot, s'hagin atrevit a parlar de deslleialtats del seu ja marit tan sols uns dies després de casar-se. Tot plegat, se suma a l'assetjament que han fet contra el seu pare, Bernardo Pantoja, a qui li han pres un fill i, fins i tot, una amant.

De fet, Anabel s'ha pronunciat sobre una possible tornada al programa, que ha rebutjat indirectament. Assegura que s'està «buscant la vida» perquè ho pot fer i és «lícit». En aquest sentit, va recordar que està llençant la marca de joies, una de les ocupacions que li agraden.

Precisament, Anabel insistia que «vull treballar fent allò que m'agrada», ja que assegura que està «molt bé fora del programa, encara que és cert que trobo molt a faltar els meus companys». A ells, els va titllar de valents, ja que destacava que «per treballar a 'Sálvame' cal ser valent, i tots els que hi són són uns valents». Amb tot, però, l'ara influencer i joiera ha insistit en les seves últimes aparicions públiques que viu la vida que desitjava, i que no torna a Telecinco perquè està «molt bé».