Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto en primer pla del cantant Carlos Marín.

La mare de Carlos Marín sembra el dubte sobre la seva mort i assenyala els culpables

La mare de Carlos Marín no perdona el que li han fet al seu fill

La inesperada mort de Carlos Marín deixava trencats els seus familiars i també els fans que l'estimaven arreu del món. El cantant emmalaltia a causa de la Covid i el seu estat empitjorava ràpidament. Tant és així, que ni tan sols es va poder acomiadar de les persones que més estimava.

Geraldine Larrosa, exparella de Marín, era la primera a trencar el silenci sobre aquesta tràgica i irreemplaçable perduda. De fet, compartia obertament el dolor que sent i que encara no ha aconseguit superar després de dir adeu a qui considera l'amor de la seva vida. «Te'n vas anar sense avisar i cada dia et trobo més a faltar. No saber de tu em trenca, em desespera, em fa mal... Així estan els meus sentiments, així està el meu dol», admetia amb el cor trencat. «Sempre ets i estaràs al meu cor. Gràcies per haver-m'ho donat tot de tu i així ho tindré fins al meu final».

Lamentablement, la mort de Carlos també donava peu a una complicada guerra amb la família del cantant, que arribava a assenyalar Geraldine i fins i tot els seus companys d'Il Divo. «Estic molt trist. Ja van acusar els d'Il Divo i com que no van poder demostrar res, ara em venen a molestar a mi», es lamentava Larrosa.

Foto de Geraldine Larrosa abraçant-se amb una persona
Geraldine Larrosa ho va passar molt malament | GTRES

«Faré un escrit amb els meus advocats. La seva mare i jo tenim prou confiança per parlar entre nosaltres. Tot queda en mans dels meus advocats per acusar-me de coses falses, coaccionar-me i insultar-me», advertia.

Ara, gairebé un any després de perdre el seu fill, ha estat la mare de Carlos Marín la que s'ha atrevit a compartir la seva versió. Magdalena no dubtava a acusar la resta d'integrants d'Il Divo pel reprotxable comportament que havien tingut amb el cantant.

La mare de Carlos Marín carrega contra Il Divo

Així, assegura que ni tan sols es van molestar a acomiadar-se'n i molt menys a donar el condol a la família «malgrat que fa 17 anys que estan junts sobre els escenaris de tot el món». 

Mentre que, per la seva banda, la germana de Carlos apuntava que quan el cantant feia tot just tres dies que estava ingressat, la resta de components ja havien buscat un substitut per a ell. «Van estar junts 17 anys. Van ser dos anys de pandèmia sense ingressos que et deixa sense recursos», explicava Rosa. «Això afecta molt la gent, però al cap de tres dies d'estar ingressat el meu germà a l'hospital van buscar un substitut i ja tenien Steven LaBrie».

Carlos Marín i el grup Il Divo.
Carlos Marín s'hauria pogut contagiar en un dels concerts d'Il Divo | Europa Press

A més, també els acusen d'haver sembrat el dubte sobre la veritable causa de la mort de Carlos, ja que van insinuar que era contrari a la vacuna de la Covid. Això, malgrat que als concerts el grup ha seguit fent continus homenatges a l'artista. «Encara sentim la pèrdua del nostre amic», assegurava David Miller. «Encara podem sentir la seva presència a cada espectacle».

Els integrants del grup, tot i estar commocionats, es veien en l'obligació de seguir endavant amb els plans. «Hem trobat certa pau i guariment en compartir la seva vida i el seu art».

Carlos Marín en un escenari
Carlos Marín va deixar un gran buit a la seva família | Arxiu

Ara, Magdalena viu bolcada a retre homenatge a la memòria del seu fill mitjançant la publicació de les seves memòries. Un llibre que era el gran somni de Carlos en vida, ja que sempre havia manifestat al seu entorn més proper el desig de poder plasmar la seva vida en paper.

«Volia que la gent conegués la seva història de vida i superació», assegurava la mare del cantant. «Un artista tot terreny, però, sobretot, fill, germà, oncle, amic dels seus amics...[...]La seva vida ha transcorregut d'una manera o una altra sobre els escenaris des de ben petit», destacava.