Primer pla de Mario Biondo

La mare de Mario Biondo comparteix un comunicat atacant Netflix

Santina, mare de Mario Biondo, carrega contra el documental sobre la mort del seu fill

El documental 'Les últimes hores de Mario Biondo' està suposant una autèntica revolució. Santina, mare de Mario Biondo, hi ha participat amb la resta de la seva família. Tot i això, després de conèixer que l'exmanager de Raquel Sánchez Silva estava darrere del projecte, Santina ha emès un comunicat carregant contra la productora, ja que ella mai no en va ser coneixedora.

A la italiana no li ha tremolat el pols a l'hora d'afirmar que «se sent utilitzada». Santina ha deixat clara la seva postura respecte a la producció de Netflix i ha volgut desmarcar-se del tot.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La mare de Mario Biondo carrega contra el documental

L'estrena del documental està donant molt de què parlar. Ara que finalment ja ha vist la llum, s'han conegut dades fins ara ocultes. Un dels productors del projecte és l'exmanager de Raquel Sánchez Silva.

Imatge de Santina d'Alessandro, mare de Mario Biondo, a l'aniversari de la seva mort
Santina, mare de Mario Biondo, arremet contra Netflix | GTRES

Tal com avançava Óscar Tarruella, criminòleg i persona molt propera a la família Biondo, aquesta dada se'ls va amagar en tot moment durant l'enregistrament del documental. El criminòleg sentenciava Netflix a través del seu canal de YouTube per no haver estat transparents des d'un primer moment.

Ara ha estat Santina qui ha donat un cop a taula i ha llançat un comunicat on expressa el seu rebuig absolut. «És molt difícil per a una mare perdre un fill, però encara és més difícil sentir-se usada per qui s'aprofita del teu dolor», comença explicant al vídeo.

Santina ha volgut deixar clar que ella mai no va ser coneixedora de qui estava realment darrere de la producció del documental. «Quan vaig acceptar posar al descobert els meus sentiments per parlar del meu fill i de la seva mort, mai, mai, hauria esperat que darrere d'això hi havia l'exrepresentat de Raquel, la vídua del meu fill», assegurava.

Segons ha explicat, la mare de Mario Biondo no s'esperava ser enganyada d'aquesta manera per la productora. «M'ha enganyat d'una manera dissimulada. No sé com serà el documental, encara que m'ho puc imaginar. Però estic segura que em farà mal. I ningú no té dret a fer-me això», revelava.

Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda
L'exrepresentant de Raquel Sánchez Silva és darrere del documental | Europa Press

La família Biondo va intentar frenar l'emissió del documental amb un burofax que van fer arribar a Netflix, on advertien les conseqüències legals que podrien tenir si l'emetien. La denúncia de la família Biondo era clara: se'ls havia amagat molta informació sobre el contingut del documental.

A més, treure el tema del joc eròtic que suposadament va portar a la mort a Mario va ser el súmmum per a la família, ja que mai no van estar d'acord amb aquesta teoria.

Raquel Sánchez Silva opta pel silenci

De nou, el focus està col·locat sobre Raquel Sánchez Silva, encara que des que es va anunciar el documental, la presentadora no ha parlat al respecte. Ni tan sols les noves acusacions de Santina cap a ella han aconseguit que Raquel trenqui el silenci.

La periodista fa més de cinc dies que no publica res a xarxes socials. La seva darrera publicació feia referència al fet que ja estava de vacances. Per això Raquel haurà optat per uns dies de desconnexió amb els seus i esperar que amaini la tempesta mediàtica.