Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'

La mare de Marta Riesco fa saltar totes les alarmes

Marta Riesco revela la impactant reacció de la seva mare després de la ruptura amb Antonio David

Marta Riesco deixava tothom en xoc després d'anunciar en directe divendres passat que deixava la seva parella mediàtica.

La jove està enfonsada després del que va passar. Ahir, al plató de 'Ya son las ocho', la reportera de Telecinco va confessar de manera inesperada que havia trencat amb el seu xicot. El motiu era que ell l'havia deixat plantada el dia que celebrava els seus 35 anys. 

Així, aquest diumenge, Marta Riesco tornava a Telecinco, però no al seu programa, sinó al d'Emma García, 'Viva la vida'.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco va anunciar en directe la decisió d'acabar la relació. | Mediaset 

«No he parlat amb ell, ni ho he intentat ni ell tampoc. És la primera vegada que estem tant de temps sense parlar». Aquestes van ser les primeres paraules de Marta Riesco després de la seva sonada ruptura en directe.

Marta Riesco torna a la televisió després de trencar amb Antonio David

«El que vaig dir va ser perquè ho sentia. L'aniversari va ser planejat per part de tots dos. El motiu pel qual no hi va ser per mi no és un motiu de pes. De fet, vaig canviar el dia perquè ell vingués», ha confessat la reportera a Emma García només entrar al plató.

Marta Riesco s'ha refugiat en la família i els amics després de la ruptura que pocs esperaven. «La meva família al·lucina amb tot el que està passant. Quan estava a plató em va confirmar que no vindria, mai m'imaginava que això passaria i vaig contestar així».

Per a la reportera no va ser plat de bon gust que Antonio David la deixés tirada en un dia tan especial.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco va trencar en directe la relació amb la parella. | Catalunya Diari 

«A ell no li haurà agradat que ho hagi dit i hauria esperat que l'excusés, però vaig reaccionar així, no me'n penedeixo. Sí que ho faig de la il·lusió que sentia per una cosa que al final mai va passar».

«He lluitat molt i m'ho mereixia. Fins i tot, m'hi he jugat la carrera i el prestigi. M'ha ridiculitzat...», deia. 

El patiment de la mare de Marta Riesco després de la ruptura

Una cosa que afecta Marta Riesco és que la seva família es preocupi per com aquesta ruptura pugui afectar tant la seva salut mental com la seva carrera.

«La meva mare està patint moltíssim, he tingut molta sort a la feina, he estat molt estimada. Molta gent m'ha criticat i és molt dur per a una mare. Després de tot això, estic en tractament». No és la primera ocasió que María Jesús, mare de la reportera, exposa allò que pensa de la relació de la seva filla amb el televisiu.

Marta Riesco encara segueix trista i decebuda. «Crec que tots dos estem enamoradíssims, però les circumstàncies no remen a favor. L'únic culpable aquí és ell perquè és el que pren l'última decisió, i estic trista i dolguda», ha lamentat.

«No en vull fer un gra massa»

«Ara no seria un 'ho sento', necessitaria alguna cosa més. He aguantat moltes mancances. El més complicat ha estat que m'hagin convertit en la dolenta de la pel·lícula... Al·lucino que no m'hagi trucat després de veure'm trencada», ha continuat.

Imatge de Marta Riesco caminant pel carrer amb una mascareta negra
Marta Riesco segueix molt decebuda amb Antonio David. | GTRES 

Després d'ofegar les penes amb Emma García, la reportera ha enviat un missatge a Antonio David. «No en vull fer un gra massa. Però, després de tot el que hem lluitat pel nostre amor, em faria molta pena que s'acabés d'aquesta manera».

«Per mi no tenia una excusa per faltar divendres. Hauria d'haver donat un cop sobre la taula i no ho va fer», ha conclòs.