Laura Escanes i Risto Mejide

Laura Escanes li diu a Risto Mejide que vol canviar de vida

Laura Escanes es confessa amb els seus seguidors

Laura Escanes sempre s'ha caracteritzat perquè és molt sincera amb els seus seguidors. Per parlar amb total normalitat de tot allò que la preocupava. Fa uns dies, en una ronda de preguntes i respostes a Instagram, va fer una confessió que possiblement va sorprendre la seva parella, Risto Mejide.

Ha explicat que no sent una «superfamosa», i que en la mesura que sigui possible tracta de portar una vida el més «normal» possible. En realitat, no se sent gens còmoda sent un personatge públic. Aquesta popularitat que ha anat adquirint amb els anys li impedeix sortir al carrer i passar desapercebuda.

Escanes ha comprovat com són moltes de les persones que l'admiren, però també té un grup de crítics que la detesta. Admet que quan surt de festa o a sopar amb Risto és habitual que tothom repari en ells. La miren de manera diferent quan va a algun espai públic.

Explica que «per coses així, sí que agrairia ser anònima i fer vida totalment normal. Però és el que hi ha. No passa res», apuntava la model, que malgrat això se sentia molt estimada pel públic.

De vegades també troba sentit a tot el que fa i així ho demostren. A més de comptar amb el reconeixement de milions de seguidors, també rep guardons. Fa un parell de setmanes li van atorgar un premi Ídol per la seva tasca com a creadora de continguts a les xarxes socials.

Laura Escanes i Risto Mejide vestits de blau
Laura Escanes i Risto Mejide formen una parella molt sòlida | GTRES

És clar que a la seva faceta d'influencer està molt exposada, però també és el mitjà que li permet portar una vida acomodada, amb tota mena de capricis. En alguna ocasió s'ha vist obligada a apartar-se de manera temporal de les xarxes socials cansada de la pressió que hi troba.

En qualsevol cas, Laura Escanes té molt clar quines coses ha de mostrar i quines no als seus seguidors en aquestes plataformes. Fa tot el possible per respectar la privacitat de la seva filla Roma, a la qual evita ensenyar en públic. No vol que això li pugui generar problemes en el futur en tenir dos pares molt coneguts.

Fa uns dies assenyalava que «si en algun moment va amb amics, família o gent que no es dedica a les xarxes socials, no tenen per què reconèixer-la».

Tant pel seu paper com influencer com per ser parella de Risto Mejide, sap que sempre estarà al punt de mira dels mitjans i del públic. Però en la mesura que sigui possible tracta que la nena no pateixi aquesta persecució mediàtica.

No obstant això, la model és conscient que els comentaris negatius sempre hi seran presents. Especialment perquè resulta molt complicat agradar tothom.

Laura Escanes va protagonitzar una polèmica amb un seguidor

Laura Escanes es va veure esquitxada fa uns dies per la polèmica. En un story va publicar una llista de tasques que havia de fer durant la jornada. A l'últim lloc havia col·locat el paper de mare.

Això no va ser ben vist per algun seguidor. «Ser mare, l'última cosa, que bé. No estàs tu gaire amb el teu fill», li va deixar anar.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma. | Europa Press

Ella va intentar mantenir la calma i en lloc de contestar-li de males formes va optar per respondre-li amb un «jajaja». Així va voler restar transcendència al missatge que li van dedicar i mostrar-li la seva indiferència.

Des que Laura Escanes es va iniciar al món de les xarxes socials s'ha vist implicada en diversos enfrontaments. Algunes de les persones que el segueixen no comparteixen molts dels seus comentaris o actuacions, i així els ho transmeten.

▶️ Así es la mujer de Roberto Leal: La curiosa historia de amor que les unió