Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco assenyala el culpable de la seva ruptura amb Antonio David

La jove continua molt dolguda amb l'exguàrdia civil

Marta Riesco segueix molt dolguda amb Antonio David després de deixar-la plantada en un dels dies més importants.

La jove estava molt il·lusionada de poder aparèixer de la mà de l'exguàrdia civil el dia del seu aniversari, però finalment els seus plans es veien frustrats.

Així, Marta Riesco sorprenia anunciant públicament que havia decidit trencar la relació.
«De vegades, a la vida, la gent té prioritats. Intentaré estar bé per la meva família», confessava entre llàgrimes.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco va anunciar en directe la decisió d'acabar la relació. | Mediaset

«M'hauria encantat que hi fos, vaig canviar el dia de l'aniversari perquè estigués aquí, però avui tampoc hi és. Hi ha coses que no depenen d'una mateixa».

Sembla que algú s'hauria pogut interposar entre de la relació d'Antonio David i Riesco, provocant que finalment ell la deixés plantada. Una manera de posar els fills per davant de la seva parella.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

«Per mi és un cop molt dur. No podrem continuar després d'això, sento dir-ho així. Fa molt temps que lluito pel que tenim i no em mereixia sincerament això d'avui. De vegades no es pot lluitar contra tot», apuntava la reportera.

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David Flores va deixar tirada Marta Riesco. | Europa Press

«Això suposa un abans i un després», advertia dolguda. «Són massa lletjos, per amor propi i per dignitat no ho puc consentir més. Me n'he assabentat ara directament i tenia l'esperança que estigués fent broma».

Marta Riesco dona un cop a la taula i sentencia Antonio David

D'aquesta manera, Riesco semblava haver arribat a la conclusió que «hi ha vegades a la vida que és impossible que una història surti bé. He arriscat la meva carrera, em mereixia almenys el mateix per part seva».

Però continua confiant que el pare de Rocío Flores n'està enamorat. «Crec que està enamorat, però que, de vegades, els obstacles poden amb tot».

«Potser no volia fer mal a certes persones i vivia una situació insuportable. Només el culparé a ell perquè ha considerat que ha d'estar en un altre lloc», opinava assenyalant Olga Moreno o els seus fills.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco no va poder evitar vessar llàgrimes després de deixar la relació amb Antonio David en directe. | Mediaset

Més tard, i després del seu aniversari, Marta tornava a la televisió i reconeixia estar molt decebuda amb ell.

«No em vaig aixecar del llit», confessava. «No he parlat amb ell. Ni ho he intentat, ni ell tampoc. Estic al·lucinant que no m'hagi trucat després de veure'm trencada».

«He lluitat moltíssim i em mereixia aquell moment. M'he jugat la carrera i el prestigi. A partir d'aquell dia, havíem d'aconseguir aquesta vida normal que per respecte a la seva família no podíem tenir. Crec que tots dos estem enamorats, però l'únic culpable aquí és ell», sentenciava.

Encara que, això sí, descartava que Rocío Flores tingués la culpa de la seva ruptura o que ella pogués haver influenciat d'alguna manera el seu pare.

Marta Riesco, Olga Moreno i Antonio David.
Olga Moreno podria ser el desencadenant de la ruptura. | CatalunyaDiari 

«Rocío no hi té res a veure perquè no va venir. Conec els motius i, per a mi, no són de pes».

Al seu torn, la reportera es negava a creure que Antonio David pogués tornar amb Olga Moreno ara que han trencat. «Tinc molt clar que no tornaran. Crec que tots dos estem enamoradíssims», assegurava.

«Després de tot el que hem lluitat pel nostre amor em faria molta pena que s'acabés d'aquesta manera», manifestava decebuda.

«Per mi no tenia una excusa per faltar divendres. Hauria d'haver fet un cop sobre la taula i no ho va fer».

Tot i això, la jove assegura «estar trista, però forta, envoltada de família i amics».