Sara Carbonero

La mare de Sara Carbonero, al descobert: revelen qui és i de què treballa

Sara Carbonero té una mare que és un deu

Sara Carbonero no es pot queixar de mare. Goyi Arévalo és considerada tota una treballadora de cap a peus, i és que ja ens va quedar més que clar quan fa un any va tenir cura de la seva filla.  Però, no només va demostrar-ho en aquell moment, sinó que ara mateix ho està tornant a fer.

La jove s'estava recuperant d'una intervenció a la Clínica Universitària de Navarra i la seva mare no va dubtar a desplaçar-se allà per tenir-ne cura. Ara, la professional ha tornat a l'hospital, ja que ha estat intervinguda d'urgència.

Sara Carbonero ha tornat a ingressar en aquesta clínica de què parlem. De moment, desconeixem exactament el motiu, però les primeres hipòtesis que es plantegen van relacionades amb el càncer d'ovaris que li van diagnosticar fa tres anys.

Tot i els difícils moments en què la periodista es troba, està envoltada de la millor companyia possible. La seva germana i la seva mare estan fent-li costat dia rere dia fins que es recuperi finalment i pugui anar-se'n a casa amb els seus.

Sara Carbonero té molta sort

Fa un any vam saber que la periodista s'estava recuperant d'una intervenció a la Clínica Universitària de Navarra. Per això, la seva mare, Goyi, es va traslladar fins a la capital per poder ajudar la seva filla en tot el que pogués.

Sara Carbonero té sort de poder gaudir d'una madrassa en tota regla. Durant aquells dies de recuperació, va estar acompanyada i envoltada per tot el seu entorn més proper. Ara, la història es repeteix i torna a tenir de nou el mateix suport familiar.

Aquest mateix dijous la seva mare ha estat la primera a arribar a l'hospital per estar en aquests moments amb la seva filla. Goyi ha arribat en un cotxe, amb cara de serietat i de preocupació.

Cal recordar que fa tres anys van diagnosticar un càncer d'ovaris a Sara Carbonero. Això va suposar una gran lluita a què tant ella com els seus van haver d'enfrontar-se i superar. Va ser una de les èpoques més dures que han viscut tots.

Què ha passat aquesta vegada?

La veritat és que en aquesta ocasió no han volgut donar gaires detalls sobre això. Sabem que l'han intervingut d'urgència després d'una revisió rutinària. De moment, es coneix que tots els seus éssers més estimats estan amb ella, excepte la seva exparella, ja que Iker Casillas es troba ara mateix a Qatar.

Sara Carbonero està rebent moltes visites des que ha ingressat. Tots s'han bolcat a la salut de la periodista, especialment la seva mare i la seva germana, Irene. Cap d'elles vol separar-se'n durant aquests moments i volen mostrar-li el màxim suport possible.

Estem segurs que se'n sortirà i que podrà superar aquest sotrac. Hem pogut observar que malgrat els ànims en què es troba, Sara Carbonero ha compartit una cançó amb molt de sentit.

'Storie' de Sara Carbonero
'Story' de Sara Carbonero | CatalunyaDiari

«Jo em conformo amb poquet, poquet, poquet, que tant no necessito, poquet». «Que aquesta flor sempre va sentir una cosa bonica, però jo també em marceixo una mica». Aquestes són les paraules de la lletra de 'Poquito' que ha dedicat Sara Carbonero als seus seguidors.

On treballa Goyi?

La mare de Sara Carbonero va estar treballant com a auxiliar en una residència de gent gran ubicada a Corral de Almaguer, a Toledo, concretament. Segons han afirmat alguna vegada diverses fonts «És una dona treballadora, una més. Una dona feta a si mateixa».

Ja fa uns quants anys, la dona es va separar del seu marit i malgrat aquella difícil època, va aconseguir seguir endavant. «Van ser moments complicats, però ella sempre va saber estar al seu lloc». Aquesta va ser una de les seves declaracions.