Olga Moreno

Olga Moreno destapa sense voler el secret més ben guardat de la seva filla Lola

Olga Moreno ha penjat una fotografia i ha traït la seva filla

El judici que ha tingut amb Rocío Carrasco ha fet que Olga Moreno tornés a l'actualitat. L'empresària, des que es va separar d'Antonio David, prefereix estar al marge de la televisió, però és impossible. Tots els seus moviments, les seves declaracions i, sobretot, les seves fotografies a les xarxes fan parlar molt.

De fet, aquesta vegada és una fotografia penjada al seu compte d'Instagram la que ha cridat especialment l'atenció. I tot perquè Olga Moreno no sol publicar res relacionat amb la seva filla Lola. Fins fa uns dies.

Olga Moreno amb la seva filla Lola
Lola apareix en una fotografia de la qual tots en parlen. | Europa Press
 

Sense adonar-se'n, l'exdona d'Antonio David Flores ha revelat el gran secret de la nena. Per no parlar que, una vegada més, ha mostrat la seva cara i l'ha deixat al descobert.

Olga Moreno aprofita el temps amb Lola

Olga Moreno no està passant pel seu millor moment. Fa uns dies, es va veure obligada a anar als jutjats d'Alcobendas després que la seva enemiga més gran, Rocío Carrasco, la demandés. Segons ella, aquesta havia atemptat contra el seu honor.

Un judici que, en cas que perdés, hauria de pagar una xifra de 150.000 euros. De moment, l'empresària es manté en silenci, tot esperant la resolució. Mentrestant, està gaudint del seu representant i nova parella, Agustín Etienne.

Fotomuntatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno
Olga Moreno assegura que viu un moment molt feliç amb Agustín Etienne. | CatalunyaDiari
 

Per no parlar dels moments que passa amb la petita Lola. Després que Antonio David i Olga decidissin separar-se, la petita passa diversos dies amb cadascú.

Així doncs, aprofitant que l'exguàrdia civil és a Barcelona amb Marta Riesco, Olga està gaudint d'uns quants dies amb la seva nena. Així de clar ha quedat a les seves xarxes socials, on ha penjat una foto amb ella.

Un gest que ha estat molt comentat, ja que no és habitual que l'empresària publiqui fotografies tan personals. La nena té set anys i, encara que asseguren que està allunyada dels mitjans, se n'assabenta de tot.

La fotografia més comentada

Fa uns dies, Olga Moreno demostrava com estava de feliç penjant una fotografia al seu perfil d'Instagram. I no ho feia amb Agustín, sinó amb la petita Lola. Amb ella, malgrat tot el que ha passat, continua tenint una relació especial.

A la imatge es demostra que totes dues estan al mateix costat. Però per què ha estat tan comentada aquesta imatge? La resposta es troba a les samarretes que totes dues porten.

Hi va haver un temps en què la 'marea azul' era el grup de suport d'Antonio David i Olga Moreno. Quan tots dos es van separar, el grup també. La gran majoria es va quedar amb ella, un detall que l'empresària ha agraït amb afecte.

I ho ha fet penjant una fotografia amb la seva petita Lola en què totes dues posen amb una samarreta blava. Com s'ho haurà pres Antonio David?

Captura d'una story d'Olga Moreno amb la seva filla Lola.
Olga Moreno publica una foto amb Lola. | Instagram: @olgamorenooficial
 

De moment, Olga Moreno i Antonio David han preferit no protagonitzar cap discussió en públic. Prioritzen l'estabilitat de David i Lola, que segueixen molt units a la família malgrat la ruptura sentimental.

Per això, és molt probable que aquesta vegada Antonio David no doni cap opinió pública sobre això. El que passi d'aquí a uns dies només el temps ho dirà.