Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas

Iker Casillas pren una decisió urgent per les novetats de Sara Carbonero

Iker Casillas, preocupat per l'estat de salut de la mare dels fills

Iker Casillas és a Qatar, és comentarista dels partits del Mundial. Va rebre al país àrab la notícia de la intervenció urgent a què Sara Carbonero es va sotmetre dilluns després d'una revisió rutinària. Aquest dijous s'ha pronunciat a la seva xarxa social: «La carrera per donar la notícia», comença el tuit.

«La carrera per donar la notícia encara que de salut sigui i no pensar en l'implicat. La carrera de trencar la puta notícia i no reparar el mal que fan també al seu entorn. Lamentable, LA NOTÍCIA».

Iker Casillas esclata a Twitter

Així acaba l'exfutbolista manifestant la seva indignació per la rapidesa amb què els mitjans s'han fet ressò de la notícia. Tot i que no nomena Sara Carbonero, és evident que es refereix a la seva intervenció i ingrés hospitalari. És habitual que Iker utilitzi aquesta xarxa social per expressar la seva opinió o postura sobre diferents assumptes.

Iker està en contacte amb la família de Sara i informat des del primer moment. La seva mare, Goyi Arévalo, arribava amb cotxe aquest dijous al matí a l'hospital amb un altre familiar. La seva germana Irene, que s'està ocupant dels fills de la Sara, i també Isabel Jiménez, estan pendents de l'estat de salut de la periodista.

Foto d'Iker Casillas.
Iker Casillas es desfoga a Twitter | GTRES

Comentarista al Mundial de Qatar 2022

Casillas és membre de la delegació de RTVE desplaçada a Qatar per informar sobre el Mundial de Futbol. Aquest dimecres es va estrenar com a comentarista al partit d'Espanya, però podria viatjar a Madrid per estar uns dies amb Sara Carbonero. Fins diumenge que ve la Selecció Espanyola no juga, una oportunitat per tornar i donar suport a la seva exdona i a la família d'aquesta.

L'exfutbolista del Reial Madrid es va plantejar renunciar a anar al Mundial de Futbol quan va saber l'operació de Sara Carbonero. Finalment, ha decidit romandre de moment a Qatar i així donar més normalitat a la situació, tant per a l'opinió pública com per al benestar dels seus fills.

Sara Carbonero reapareix a Instagram

Dos dies després de la intervenció, Sara ha publicat als seusstories d'Instagram una imatge on es pot llegir el títol de Poquito. Una cançó de Valeria Castro, una de les artistes que més agrada a Carbonero, tal com ella va explicar a Radio Marca quan hi va treballar.

'Storie' de Sara Carbonero
Sara Carbonero publica una storie després de la seva intervenció | CatalunyaDiari

La lletra de la cançó que ha compartit conté frases com aquesta: «Jo em conformo amb poquet, que tant no necessito, poquet». Un missatge amb què, segur, Sara comunica el seu estat d'ànim i transmet quin és el seu desig més gran en aquests moments.

Iker i Sara van compartir 12 anys junts

Iker Casillas i Sara Carbonero van compartir 12 anys de la vida. Es van casar a Boadilla del Monte, Madrid, sis anys després de començar la seva relació i van posar-hi fi a la primavera del 2021. El futbolista i la periodista tenen dos fills en comú de 7 i 5 anys, Martín i Lucas.

Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero i Iker van estar 12 anys junts | CatalunyaDiari

Sempre van mantenir la discreció com a parella i per això es van casar en secret, amb el seu fill Martín, que aleshores tenia dos anys, i dos testimonis. La Sara estava embarassada de set mesos del seu segon fill, Lucas i cap mitjà de comunicació va estar present a l'enllaç.

Una relació de la què vam tenir notícia durant el Mundial de Sud-àfrica del 2010, en què Iker Casillas era porter de la Selecció i Sara Carbonero periodista de Telecinco. El dia que Espanya es va proclamar campiona del Mundial, Iker li va fer un petó a Sara dedicant-li també a ella la victòria.