Cristina Pedroche

Cristina Pedroche confirma el bonic secret amb el seu marit

Cristina Pedroche rep unes boniques paraules d'una persona molt propera

Bones notícies aquesta setmana per a Cristina Pedroche i el seu actual marit, Dabiz Muñoz. El madrileny ha aconseguit una estrella Michelin. Un premi molt important i de gran prestigi per a un gran cuiner com ho és ell.

El Palau de Congressos ubicat a Toledo ha acollit aquest 22 de novembre una gala protagonitzada pels millors cuiners tant d'Espanya com de Portugal. 41 distincions en total han estat repartides al nostre país.

La parella de Cristina Pedroche ha volgut aprofitar aquest gran moment per traslladar els seus fidels seguidors qui ha estat el seu suport fidel tot aquest temps. Cristina Pedroche ha tingut el plaer de ser la protagonista d'una bonica dedicació i d'unes paraules molt sentimentals.

La col·laboradora ha reconegut que ha estat una nit màgica a Toledo i ha confessat que estava vivint tot un somni, per la qual cosa estava sensible.

Cristina Pedroche, el gran suport de la seva parella

Aquesta setmana s'ha celebrat una gala al Palau de Congressos de Toledo en reconeixement als millors cuiners espanyols i portuguesos del món. Allà, s'ha tingut el plaer de repartir 41 distincions al nostre país i una l'ha aconseguit un dels cuiners més coneguts a Espanya, David Muñoz. El madrileny ha tingut l'oportunitat de rebre una estrella Michelin i de dedicar-la a una persona molt especial per a ell. I és que Cristina Pedroche ha estat el principal suport per al seu marit.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz | GTRES

«Aquesta estrella és més teva que meva. Gràcies pel teu talent, per la teva intel·ligència, per la teva creativitat i per la teva immensa generositat». A més, ha afegit que «'RavioXO on fire', gràcies a la meva Pedroche».

Ha estat tota una declaració basada en l'amor que sent el cuiner per la seva parella i  ha volgut destacar com n'és d'important per a ell. Cristina Pedroche ha confessat al llarg de la nit que, entre tanta emoció, estava una mica més sensible del que és habitual.

Els millors restaurants que ja han sumat una altra distinció a les seves carreres professionals

Tot i l'estrella Michelin que ha aconseguit l'actual marit de Cristina Pedroche, tres restaurants més han rebut la segona distinció. Parlem de 'Deessa', de Quique Dacosta, ubicat a Madrid. de 'Pepe Vieira,' de Xosé Cannas, a Serp (Galícia) i, finalment, del 'Rincón de Juan Carlos, de Jonathan i de Juan Carlos Padrón', al 'Royal Hideaway Corals Beach' de Tenerife.

I és que, la Guia Michelin de l'any 2023 ja recull 1.401 restaurants arreu de tota Espanya, Portugal i el Principat d'Andorra. Entre tots ells, 13 ja compten amb tres estrelles, 41 amb dues estrelles, 235 amb una i 281 amb 'Bib Gourmand'.

 

Un èxit de tots dos

Encara que l'estrella Michelin hagi estat dedicada a Dabiz, Cristina Pedroche ha tingut molt per aportar en aquest recorregut. La periodista ha dedicat a l'espai públic Zapeando unes paraules: «Era lògic que li donessin l'Estrella, el que no és tan lògic és que fos en sis mesos».

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
El xef haurà d'abandonar un temps tota mena d'esports | CatalunyaDiari

I és que parlem d'un dels millors premis que es pot assolir de gastronomia a nivell mundial. Suposa un triomf de gran reconeixement que signifca molt per a la carrera professional del marit de Cristina Pedroche.

A més, ella ha volgut destacar que estava molt sensible i que viu en un somni. «Va ser una nit màgica a Toledo i després ho vam celebrar a 'RavioXO' amb l'equip».

Aquest gran èxit, Cristina Pedroche ha insistit que és de tots. Una estrella de tot l'equip, ja que tenen el millor del món, insistia. «La jaqueta que ens van donar ahir la vam deixar a 'RavioXO' per al nostre cap de cuina» esmentava ella.