Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Juanma Castaño

Els diners que li ha costat a Juanma Castaño divorciar-se de Noelia

Juanma Castaño ha fet broma sobre quant li ha arribat a costar la seva separació

Juanma Castaño ha acaparat a tots els titulars des que va guanyar l'última edició de MasterChef Celebrity. El comentarista competia contra el seu amic Miki Nadal.

I és que la vida privada de Juanma Castaño mai no havia transcendit tant com l'últim any. El periodista es caracteritza per mantenir un perfil baix davant de la premsa. És per això que és molt estrany que faci declaracions sobre el que passa a casa seva.

Tot i això, hi ha hagut una ocasió en què el comentarista s'ha sincerat sobre un tema molt privat. I ha succeït durant el seu pas per La Resistencia. Juanma Castaño anava amb el seu gran amic Miki Nadal per parlar amb David Broncano.

A més a més, han deixat un parell de moments que s'han fet virals. Tot i que la seva entrevista tenia un objectiu clar: promocionar el seu nou programa a Movistar+. Es tracta d'un espai que aviat estrenarà la seva segona temporada.

Parlem de Cinco Tenedores, una nova cita en què reuneixen els dos amics. «Cadascun dels presentadors formarà equip amb un convidat. I cuinaran per conquistar el paladar d'una altra celebritat, que escollirà la parella guanyadora de la nit».

Juanma Castaño no té cap problema a l'hora de revelar quants diners té

Tot i això, l'entrevista s'ha desenvolupat amb la mateixa dinàmica de sempre: rialles, bromes... Els ingredients que tota l'audiència esperava.

El presentador del programa va mantenir una conversa amb tots dos convidats abans d'arribar a la pregunta del milió. Quants diners té Juanma Castaño al seu compte bancari?

La pregunta no la va trigar a respondre Miki Nadal, que va assegurar que tenia diversos milions d'euros al banc. «Posa-li quatre milions d'euros... Pensa que porto més de 4.500 directes».

Juanma Castaño, per la seva banda, contestava indecís: «1.900.000? Pot ser». Broncano, sorprès per la sinceritat, els va agrair la seva resposta.

Juanma Castaño i la seva exparella
Juanma Castaño i Noelia Diego. | Cedida
 

Això sí, no hi van faltar bromes, especialment per part de Juanma Castaño. «I estem els dos divorciats, amb la qual cosa s'ha perdut tot».

Fa més d'un any que el periodista surt amb Helena Condis. Però, abans de la jove, l'amor ja havia aparegut a la seva vida. Ens referim a Noelia Diego.

Juanma Castaño i ella van estar casats durant diversos anys i tenen dos fills. Entre com han estat de gelosos de la seva intimitat i les escasses fotografies que tenen junts, poques persones han pogut posar-li cara.

A causa de l'augment de la seva popularitat als mitjans i a les xarxes, moltes més persones es pregunten sobre la seva vida privada. De fet, en aquesta entrevista amb David Broncano ha parlat més sobre la seva família.

El fill de Juanma Castaño li advertia que, per favor, no digués res que es pogués viralitzar. «M'ha dit que, per favor, no vingués. I després que no em fiqués en embolics, no vol problemes».

Quan el presentador li preguntava per l'edat del noi, el comentarista responia que «quinze». El millor va ser quan no va saber indicar a quin curs es trobava el nen, un fet que va provocar les rialles dels assistents.