Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera sap que el seu estat és greu i les pròximes hores són crucials

Kiko Rivera sap que la situació és crítica

Són setmanes dures per a la família Pantoja, que no només estan al bell mig de polèmiques i discussions, sinó que també reben cops forts, com l'ictus que ha patit Kiko Rivera o l'empitjorament de l'estat de salut de Bernardo Pantoja, el germà d'Isabel Pantoja.

L'oncle de Kiko Rivera, en estat crític

L'oncle de Kiko Rivera, Bernardo Pantoja, ha patit durant l'últim any diversos ingressos a l'hospital pels seus problemes de diabetis. També va tenir una infecció, que el va perjudicar perquè va haver d'esperar fins a l'octubre que l'operessin d'una de les cames.

Després d'anades i vingudes als hospitals, Bernardo va tornar a ingressar a l'hospital dimecres 23. Aquesta vegada es veu que la situació és crítica i van trucar a tots els familiars del germà d'Isabel Pantoja perquè es reunissin i passessin el temps que li queda amb ell.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja, l'oncle de Kiko, va tornar a estar ingressat a l'hospital aquest dimecres. | Europa Press
 

Ahir van anar a l'hospital els seus tres germans, Isabel, Agustín i Juan, la seva dona Junco, i finalment, la seva filla, Anabel Pantoja. La filla de Bernardo va viatjar el més ràpid possible des de Madrid fins a Sevilla, on està ingressat l'oncle de Kiko Rivera, per quedar-se al seu costat.

No està sent gens fàcil per a la família, ja que José Antonio León va dir que «Bernardo Pantoja s'apaga», unes paraules que sempre resulten dures de dir. I que demostren que la situació sí que està sent crítica i que el moment que cap dels Pantoja desitgen és més a prop del que s'esperaven.

A Kiko Rivera no l'haurien avisat

Com sempre, podem esperar per part de la família d'Isabel Pantoja un drama per cada situació que sorgeix, sigui tràgica o de celebració.

Esperem que ara es mantinguin units per com n'és d'important estar al costat de Bernardo Pantoja en els seus últims dies.

I és que a Kiko Rivera no se l'ha avisat de l'estat en què es troba el seu oncle. Recordem que, en haver estat donat d'alta de l'hospital després de l'ictus que va patir fa unes setmanes, és a casa perquè ha d'estar en un ambient de calma i tranquil·litat que no l'alteri.

Durant el Sálvame d'avui, Rafa Mora deia: «He intentat posar-me en contacte amb Kiko (...) i, pel que sembla, a ell no li han traslladat la gravetat de l'assumpte (...) Entenc que haurà pres una decisió».

Per tant, no sabem si al final veurem a Kiko Rivera visitant l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla per veure el seu oncle, amb qui té una relació molt propera.

No només hi ha hagut problemes a l'hora d'avisar Kiko Rivera, sinó també Junco, la dona de Bernardo Pantoja.

La japonesa no va ser la primera a assabentar-se de l'estat en què es troba el marit que ha estat cuidant durant tants anys. Se'n van assabentar abans els cunyats que ella, ja que ella va saber quina era la situació quan van anar a casa del matrimoni a demanar la documentació de Bernardo.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Junco, la dona de l'oncle de Kiko, no s'hauria assabentat de les últimes notícies de l'estat de salut del seu marit. | GTRES

 

El reporter de Sálvame va dir que, un cop va arribar Junco a l'hospital per veure el seu marit, es va trobar els seus cunyats, demostrant la manca de comunicació i relació que mantenen entre ells. «Junco ha tingut problemes per entrar en aquesta habitació. Ha estat la mateixa Isabel Pantoja qui l'ha convidat a sortir».

Aquestes hores són crucials per conèixer l'evolució de l'oncle de Kiko Rivera.