Shakira a dins d'un cotxe

La mare de Shakira trenca el silenci i explica què ha passat realment

Shakira està preocupada pel nou ingrés a l'hospital del seu pare

Shakira és una gran artista mundial que no necessita presentació. La seva fama és immensa i la premsa sempre està pendent d'ella, però durant les últimes setmanes, els paparazzis s'han centrat més encara en ella. I això es deu a la seva polèmica separació amb el futbolista Gerard Piqué

La colombiana i el jugador del Barça van decidir posar fi a la seva relació després de quasi 12 anys de relació i dos fills en comú, els petits Sasha i Milan, que sens dubte són els que han patit més amb aquesta ruptura.

Shakira veient jugar Gerard Piqué
Shakira no passa per un bon moment | GTRES

A més, semblava que la separació no s'havia produït de forma amistosa, ja que Piqué es deixava veure amb una nova il·lusió i Shakira li dedicava unes dures paraules amb la seva cançó 'Te felicito'.

La vida de la cantant no ha estat un camí de roses últimament, però és que aquí no acaba el malson. El pare de Shakira, William Mebarak, va patir una gran caiguda que el va portar a l'hospital. Va estar uns dies ingressat, i quan semblava que tot anava bé, ha sortit a la llum que l'han hagut d'ingressar novament.

El pare de Shakira ha estat ingressat novament

Fa unes setmanes el pare de la cantant va patir una caiguda que el va portar directe a l'hospital. Els seguidors de la cantant es van preocupar molt per l'estat de salut de William i Shakira, qui acostuma a no compartir molts detalls de la seva vida per garantir la seva privadesa, no va dubtar a compartir una imatge al seu perfil d'Instagram per actualitzar sobre el seu estat.

«Amb el meu pare d'alta, ja a casa i en el camí ascendent, ajudant-lo amb l'estimulació cognitiva després del traumatisme. Gràcies a tots per donar-nos el vostre afecte», comentava la colombiana al post. 

Ara, està ingressant novament a la clínica Teknon de Barcerlona, segons informa La Razón i han tornat a saltar les alarmes entre els fans de la cantant. Tanmateix, aquest cop no ha estat Shakira qui ha expressat les novetats respecte al nou ingrés.

Nidia Ripoll, la mare de la cantant, ha sigut l'encarregada de parlar amb els mitjans. No ha volgut explicar el motiu que ha portat el seu marit a ser ingressat novament, però sí que ha comentat que «es troba millor». 

Ara només falta veure com evoluciona la situació i si Shakira o la seva mare tornen a parlar amb la premsa o a publicar més informació a les seves xarxes socials.

Shakira no aconsegueix recuperar-se

Com ja s'ha esmentat anteriorment, Shakira no està passant per un bon moment. La ruptura amb Gerard Piqué i l'ingrés del seu pare i els seus més que coneguts problemes amb Hisenda han enfonsat a la cantant i no aconsegueix recuperar-se. Però, per si això no fos suficient, ha patit un nou revés que no s'esperava. 

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Quan estava de camí a l'hospital per fer-li una visita al seu progenitor, la cantant va patir un accident lleu que li va capgirar el dia. Shakira estava conduint la seva furgoneta Volkswagen quan els paparazzis la van trobar molt angoixada. Sembla que tenia dues rodes del cotxe punxades.

Es tracta d'un accident anecdòtic que no va representar cap mena de risc per la cantant, però segur que no li ha fet gens de gràcia i molt menys després d'aquestes setmanes tan complicades que està vivint.