Primeres paraules de María del Monte després de perdre el seu germà

La cantant ha rebut el suport de tots els seus seguidors

Maria del Monte participant a ';asterchef Celebrity'
Maria del Monte ha perdut al seu estimat germà pel coronavirus | CatalunyaDiari

Fa uns dies saltava la notícia de la mort d'Antonio, germà de Maria del Monte, que va morir als 65 anys a conseqüència del coronavirus. Un cop duríssim per a la família, ja que aquest tenia una relació molt estreta amb la cantant i amb la mare de tots dos, Bibiana, de 94 anys i que està passant el confinament amb l'artista.

De la mateixa manera que fa uns dies Maria compartia en les seves xarxes una cançó a manera d'homenatge de la seva mare, avui ha volgut obrir el seu compte d'Instagram per recordar al seu germà recentment mort. La publicació consta d'una imatge extreta de l'emissió de 'Masterchef Celebrity', on María va participar i Antonio va acudir per donar-li una sorpresa.

La fotografia en qüestió l'acompanyava d'un sentit text que deia «Ets el meu germà, el meu amic, el meu confident, el meu refugi ... La meva vida. Sé que estàs bé, que estàs amb el pare, a qui tant trobaves a faltar. Res serà el mateix sense tu, no pot ser res igual». La cantant afegia més tard una altra imatge de tots dos que també seguia la línia de la primera i que venia a recordar alguns dels moments que va viure en el passat amb el seu germà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ets el meu germà, el meu amic, el meu confident, el meu refugi ... la meva vida. Es que estàs bé, que estàs amb el pare a qui tant trobaves a faltar. Res serà el mateix sense tu, no pot ser res igual. Et duus part et la meva ànima. No sé on està però sé que em fa mal !! Sempre he dit que ningú se'n va, ara que es deixa recordi així, que vas a estar amb mi sempre i amb tots els que hem tingut la sort de conèixer-te. Ara, vola i arriba al teu nou destí on sens dubte t'espera gent que també et adora. Em queda un camí difícil però confio que m'ajudis a recórrer-lo. En aquest temps que ens està tocant viure, no poder estar al teu costat, em marcarà per sempre. A moltes persones els ha passat el mateix i ara sé el duríssim que és. Saps? Hi ha un munt de gent que amb això de la tecnologia, s'han unit al meu dolor i els vull donar les gràcies. Per això he volgut que sabessin l'important que ets per a mi. T'estimo germà de l'ànima.

Una publicació compartida de Maria De la Muntanya Oficial (@mariadelmonte_oficial) el

Maria del Monte, amb el suport dels seus seguidors

Des que va saltar la notícia, la cantant ha rebut centenars de missatges d'ànim i de suport per part de tots els seus seguidors. Ara, amb la publicació d'aquestes dues imatges aquests missatges s'han multiplicat i Maria no ha dubtat a agrair totes les mostres d'afecte, fent saber als seus seguidors que els estava llegint tots.


Comentaris

envia el comentari