María José Campanario pren la decisió més dràstica en ple confinament

La dona de Jesulín està vivint la quarantena d'una manera diferent a la resta de la seva família

María José Campanario ha decidit estar aïllada en una habitació de casa per evitar el contagi de coronavirus | Cedida

Des que es va decretar l'estat d'alarma moltes han estat les famílies que s'han hagut d'aïllar per separat. sigui per causes de salut o de comoditat. Un exemple el trobem en María José Campanario i en el seu peculiar confinament. Les persones que pertanyen a un grup de risc, sigui per edat avançada o per patologies prèvies, extremen encara més les mesures de prevenció i higiene i opten per un acte d'aïllament responsable en alguns casos.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquest és el cas de María José Campanario que segons ha informat 'Jaleos', està passant un confinament aïllada dels seus. L'odontòloga està passant la quarantena a casa al costat del seu marit, Jesulín de Ubrique, i dels seus fills, igual que la majoria de les famílies que passa el confinament amb les seves parelles i els seus fills.

L'aïllament de Maria Jose Campanario

La peculiaritat d'aquest confinament és que María José Campanario està aïllada en una habitació de casa, per la qual evita el contacte amb els seus. Segons ha pogut saber 'Jaleos', hi ha por que l'odontòloga pugui contagiar-se i és que des de fa anys la família de Campanario viu amb la por d'una altra recaiguda en la seva malaltia, de manera que volen evitar com sigui que emmalalteixi per culpa del coronavirus, cosa que la deixaria molt tocada tant físicament com mentalment.

Segons el citat mitjà, ella mateixa s'ha imposat aquest aïllament que, de moment, s'informa, està donant bons resultats de salut. Respecte a la polèmica dels seus vídeos parlant sobre joguines eròtiques, persones de l'entorn de l'odontòloga han informat al medi esmentat que «María José, en el seu dia a dia, és algú prou pudorós en aquestes qüestions», deixant tancat aquest tema.

En aquests darrers dies, Jesulín s'ha desviscut per la seva dona i ha estat en tot moment cuidant-la. Ara, més que mai, María José Campanario necessita el suport del seu marit. Malgrat l'aïllament està pendent d'ella en tot moment, cosa que ha volgut agrair l'entorn de l'odontòloga.

El que està clar és que la dona del torero s'ha apartat del tot del món televisiu i és molt poc probable que torni a reaparèixer. Lluny queden les seves guerres amb Belén Esteban, l'exparella de Jesulín.


Comentaris

envia el comentari