Primer pla de María José Campanario

María José Campanario rep la foto que més temia i es tanca amb el seu bebè

María José Campanario segueix sense donar senyals de vida després del naixement del seu fill Hugo

María José Campanario no vol ni sentir a parlar dels mitjans de comunicació. Tot i que tant ella com el seu marit, Jesús Janeiro, fa molt de temps que donen senyals inequívocs que estan cansats dels mitjans de comunicació, la premsa no se'n cansa.

L'embaràs de María José i el part del seu fill Hugo han estat la darrera mostra. I és que, malgrat que la parella s'ha esforçat al màxim per blindar-se durant tots aquests mesos, la premsa, com sempre ha fet, no els ha deixat de seguir, encara que ara vulguin que les coses canviïn.

S'ha especulat molt sobre la possibilitat que presentessin el seu fill mitjançant exclusiva en una revista. No obstant això, l'advocat de la família ha confirmat que no n'hi haurà exclusiva i també ha desmentit que el matrimoni abandonés l'hospital per la porta del darrere.

De fet, segons les mateixes fonts, la parella està cansada de les especulacions i fins i tot podria prendre accions legals contra qui s'inventi informacions falses.

María José Campanario, temorosa pel qual li ve a sobre

Així doncs, María José Campanario i Jesulín de Ubrique segueixen gaudint d'Hugo en la intimitat. Reben visites comptades i no han estat pràcticament vistos des de l'arribada d'Hugo al món.

La que sí que ha seguit amb la seva vida normal ha estat Juls Janeiro, la filla gran de María José Campanario. En aquest sentit, després de conèixer el petit, la 'influencer' ha seguit presumint de figura i modelets a les seves xarxes socials, així com un viatge a Venècia.

Tot i això, la imatge que ha deixat una mica contrariada a María José Campanario ha estat una altra. Belén Esteban, la seva eterna rival i mare d'Andrea, la filla gran del seu marit, ha fet un pas importantíssim en la seva recuperació.

Recordem que la col·laboradora es troba convalescent del sever trencament de tíbia i peroné que va patir fa un parell de mesos. Continua incansable amb el programa de recuperació i ja ha començat a caminar. Una fita que ha mostrat a les seves xarxes socials, ben animada i orgullosa.

La seva tornada a la vida normal que se li va truncar de sobte és cada dia més a prop, encara que necessitarà tot l'estiu com a mínim per tornar a caminar normalment.

Les declaracions que María José Campanario no vol sentir

María José Campanario és conscient que una cosa és el que ella desitja i l'altra, allò que acaba passant. Ara vol ser pràcticament una persona anònima, però el seu entorn sí que vol parlar i seguir tenint presència als mitjans de comunicació.

Una de les persones que més tem Campanario és Belén Esteban, qui fa anys que és una de les reines de la televisió. Això vol dir que ha invertit moltes hores a parlar del seu ex i de María José, quan l'ocasió ho ha requerit.

Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario
María José Campanario tem la tornada de la seva 'enemiga íntima'| Catalunya Diari

La tremenda caiguda que va patir en directe a Sálvamel'ha apartat de la vida pública. Tant físicament com emocionalment, ja que Belén ha passat una de les pitjors èpoques de la seva vida, enclaustrada a casa seva i sense ànim per a res.

Això ha impedit que parlés a la televisió del fill de Jesulín, de María José i dels detalls que conegués de primera mà sobre el part. Per tant, quan la recuperació de la col·laboradora es completi, la seva reaparició al programa valdrà el seu pes en or, després de tant de temps de silenci. Serà llavors quan li preguntin per tot el que ha passat aquests mesos.

María José no vol que aquest moment arribi perquè, tornar a estar a la boca de tots i de la mà de la seva íntima enemiga, no és per a ella plat de bon gust. Però, tot i això, sap que no ho podrà evitar.

L'única solució que veuen els Janeiro-Campanario és anar davant la justícia si es diu alguna cosa que considerin inconvenient o greu. En fer-ho, però, s'alimentaria la polèmica que volen evitar.